AcasăPoliticaFirea, vizibil deranjată după ce fost dată la o parte de coaliție....

Firea, vizibil deranjată după ce fost dată la o parte de coaliție. Este o „restartare”.

Firea, vizibil deranșată după ce fost dată la o parte de coaliție. Este o "restartare".Firea, vizibil deranșată după ce fost dată la o parte de coaliție. Este o "restartare".

Gabriela Firea afirmă că alegerea PSD-PNL de a susține alt candidat pentru șefia Primăriei Generale este o „restartare”.

Fostul primar al capitalei a declarat că, în ciuda faptului că a fost dată la o parte din cursa pentru PMB, va rămâne în politică.

Firea, vizibil dezamăgită

O restartare. E adevărat, m-am pregătit trei ani și jumătate pentru candidatura la Primăria Capitalei. Politic s-a luat altă decizie în coaliție.

După ce m-am sfătuit cu colegii mei de la București, social-democrați, familia, cu prietenii, am luat hotărârea să rămân în politică, să rămân aici, în PSD, și să-mi continui munca, pentru că întotdeauna mi-a plăcut mai mult la atletism cursa de maraton, nu sprinturile. Cursa de viteză nu m-a caracterizat. Îmi place să fiu un partener de drum lung”, a declarat Gabriela Firea.

Susține că nu i s-au pus „neapărat” piedici

Ca orice om, am și eu și fani, și oameni care nu mă agreează neapărat. În politică, emoția e foarte importantă.

Se iau decizii bazate pe calcule și pe ecuații politice, dar se iau unele decizii și cu o comăonentă emoțională. Până la urmă, asta e decizia și nu sunt un om al lamentărilor”, adaugă Firea.

Întrebată dacă a simțit că a fost trădată, ea spune: „Au fost momente în care cred că nu am meritat anumite declarații, anumite atitudini, anumite luări de poziție, insinuări”.

De asemenea, Gabriela Firea afirmă că va face campanie electorală pentru Cătălin Cîrstoiu.

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei este managerului Spitalului Universitar, Cătălin Cîrstoiu.

author avatar
Mihail Ioan
435 afisari

3 COMENTARII

  1. lasa ca nu moare de foame doamna in cauza
    dar cu azilele groazei si cu Godei cum a ramas ca toata lumea tace? intreb si eu pt un prieten

  2. Intre FIREA si Diana Sosoacä exzistä numai o diferentä, cea de GREUTATE, cä in rest, douä moldovence cu tupeu, nesimtire si arogantä la maximum!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger