AcasăPoliticaFirea, supărată pe Ciolacu: „Nu cred că a luptat suficient pentru candidatura...

Firea, supărată pe Ciolacu: „Nu cred că a luptat suficient pentru candidatura mea”

sursa foto: Facebook/Gabriela Firea

Au fost noi discuții, într-o ședință a Coaliției ce s-a încheiat joi seară, cu privire la candidatura la Primăria Capitalei.

Însă nici după această întrevedere a mai-marilor PSD și PNL nu pare să se fi ajuns la o variantă clară asupra numelui sau a numelor cu care actuala coaliție de guvernare ar vrea să meargă în cursa electorală din vară. Se conturează tot mai mult varianta unui candidat comun.

În tot acest context, după ce s-a aflat joi, înaintea ședinței de Coaliție, că în cazul unei candidaturi comune PSD-PNL la Primăria Capitalei nu ea va fi propunerea susținută, ci doar în cazul în care social-democrații vor merge cu un candidat separat la alegeri, Gabriela Firea a reacționat.

Firea: „Se dă cu piciorul acum candidaturii mele”

Fosta șefă de la Primăria Capitalei este vădit nemulțumită de această situație.

Cum se dă cu piciorul acum candidaturii mele, prin care în mod cert l-aş fi trimis acasă pe domnul Nicușor Dan, vor trebui să dea explicații liderii Coaliției. Din motive politice, se pare că se caută orice variantă, numai să nu fiu eu candidat. Chiar cu riscul de a rămâne actualul primar în funcție”, a declarat Gabriela Firea, pentru bugetul.ro.

Social-democrata susține că Marcel Ciolacu, președintele PSD, nu a „luptat suficient” pentru candidatura ei. Și că bănuiește care ar fi motivul. Lesne de înțeles, nu l-a și precizat. „Nu cred că a luptat suficient pentru candidatura mea. Nu cunosc motivul. Pot doar bănui…”, a mai spus Firea.

Cât despre sondajele în care Cristian Popescu Piedone – actualul primar al Sectorului 5, care intenționează să intre în cursa pentru Primăria Capitalei – se află pe primul loc, întrebată dacă crede că l-ar putea învinge, Firea a răspuns, conform sursei citate: „În toate sondajele corecte sunt pe primul loc în opțiunile electoratului, între 33-35%. Ce s-a prezentat altfel, am informații că sunt cifre măsluite, pentru a pune presiune pe partidele mari..”

author avatar
Andrei Coman
282 afisari

7 COMENTARII

  1. Poate candidezi la voluntari ,cu libidinosul ala cu care esti comasată! Sau la Craiova cu alte veninoase !

  2. DUPA CUM ARATA ARE NEVOIE DE PSIHIATRIE…….EA SI SOTUL SAU SUNT CLIENTII OBLIGATORII AI CABINETELOR DE PSIHIATRIE……

  3. Cine nu a luptat pt ea? Ciolanacu? Pai, pe el îl doare in partz de cucoana Firea. Ce obraznică!

  4. Aceasta infractoare cu o fata de repetenta expirata ,mai bine te duci cu familia la Jilava si candidezi pentru sef de camera

  5. Esti…OTRAVA.. perfectä pentru BUCURESTENI !Se vede pe fata si comportamentul tau, ce femeie PERVERSÄ si FALSÄ poti fii !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger