AcasăPoliticaFirea stă cu ochii pe ce zice Nicușor Dan. I-a dat deja...

Firea stă cu ochii pe ce zice Nicușor Dan. I-a dat deja o replică ”primarului general ales”: ”Cu plăcere!”

După ce a pierdut cursa electorală în care s-a înscris în speranța că va obține un al doilea mandat ca edil al Capitalei, social democrata Gabriela Firea urmărește ce spune succesorul său la Primăria Generală.

Cea mai clară dovadă a acestui lucru este replica pe care i-a dat-o lui Nicușor Dan. luni dimineață, după declarațiile politicianului susținut de PNL, USR și PLUS la recentele alegeri locale a vorbit despre situația apei calde și a căldurii pe timp de iarnă, în București.

Fără să îi menționeze numele, Firea a ținut să îi amintească lui Dan cine a obținut fondurile europene la care noul edil al Capitalei a făcut referire într-un recent interviu televizat.

”Primarul general ales spune că “din primăvară începe reabilitarea conductelor de termoficare cu bani europeni”,

Da, bani europeni (300 milioane euro) obținuți de fostul primar general. Cu plăcere!”, sună mesajul pe care l-a transmis Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

Ce spusese Nicușor Dan

Reacția Gabrielei Firea a venit după ce Nicușor Dan adusese în discuție ”două probleme” în chestiunea termoficării din Capitală și planul de gestionare a lor. ”Mandatul meu va începe undeva în jur de 10 octombrie, iarna o să înceapă pe 15 noiembrie, nu o să putem să schimbăm conducte în perioada asta. Ce pot să promit este că în acest interval vom asigura stocuri pentru avariile, care în mod sigur vor fi foarte multe, vom asigura echipamente, vom asigura instrumente de detecție a avariilor care nici în momentul ăsta nu sunt.

Pe problema termoficării sunt două probleme – una de fond, că trebuie să înlocuim inelul principal, durează mult, dar ne vom apuca în primăvară, pentru că avem banii europeni, și una de intervenție rapidă când avariile se produc, până când vom rezolva problema mare de fond, și asta este ce pot să promit acum”, declarase, luni seară, Nicușor Dan, la postul B1TV.

252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger