AcasăPoliticaFirea scoate la înaintare imagini: Așa arată “Noul București” promis de așa-zișii...

Firea scoate la înaintare imagini: Așa arată “Noul București” promis de așa-zișii “specialiști de dreapta”! – VIDEO

Firea scoate la înaintare imagini: Așa arată “Noul București” promis de așa-zișii “specialiști de dreapta”! - VIDEO

Fostul primar social-democrat al Capitalei continuă să pună accent pe problemele pe care le constată la nivelul Bucureștilor.

La o zi după ce, până să anunțe că a iscălit pe lista de semnături necesare organizării referendumului pentru demiterea primarului sectorului 1, le urase bună dimineața ”celor care NU cred că este normal să avem o Capitală plină de gropi, gunoaie, duhoare, rozătoare, țânțari, parcuri neîngrijite etc. Ca acum, nu a fost nicicând! #NoulBucuresti”, Gabriela Firea a făcut public un nou mesaj, de această dată joi, tot prin intermediul paginii sale de pe o cunoscută rețea de socializare.

Firea: Super-pregătiri pentru începerea anului școlar!

De această dată, Firea face trimitere la începerea noului an școlar, având în vedere că a mai rămas o lună până când se vor relua cursurile, pe 13 septembrie.

Fosta șefă de la Primăria Capitalei a postat imagini cu zona de lângă o unitate școlară aflată în sectorul 2. ”Așa arată zona de lângă Liceul economic A.D. Xenopol din București. Super-pregătiri pentru începerea anului școlar! Prin centru. La vedere. Așa arată “Noul București” promis de așa-zișii “specialiști de dreapta”!”, susține Firea, pe Facebook.

Social-democrata arată cu degetul și pune accent pe faptul că în loc să se ocupe de situația din Capitală, reprezentanții formațiunilor politice de dreapta ar fi preocupați înainte de orice de luptele interne din partide, știut fiind faptul că atât la PNL, cât și la USR PLUS urmează congrese și alegeri la vârful acestor formațiuni.

”Dați-o înainte cu luptele interne din partidele voastre, cu scheleții din dulapuri, cu răfuielile, cu declarațiile stupefiante despre cât de bine le merge românilor!

În rest, la firul ierbii, e jale! Avem o țară! Cum o mai salvăm de falșii salvatori?!”, conchide Firea.

390 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger