AcasăPoliticaFirea reacționează la decizia bombă privind voturile de la sectorul 1: ”Iată...

Firea reacționează la decizia bombă privind voturile de la sectorul 1: ”Iată că justiţia ne confirmă” – VIDEO

Firea reacționează la decizia bombă privind situația voturilor de la sectorul 1: ”Iată că justiţia ne confirmă” - VIDEO

Fostul primar al Capitalei a comentat, miercuri, pe marginea deciziei aflate în cursul zilei trecute, de la nivelul Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ).

Și anume aceea de a se renumăra voturile de la alegerile locale de toamna trecută, la sectorul 1, de la scrutinul în urma căruia Clotilde Armand a ajuns să ocupe fotoliul destinat edilului, în dauna primarului de la acea dată, Daniel Tudorache, care aspira la un nou mandat.

”Se dovedeşte ceea ce atât eu, cât şi colegii mei am afirmat imediat după alegeri – și anume că votul cetăţenilor a fost viciat”, a declarat Gabriela Firea.

Mai mult, prim-vicepreședintele PSD a amintit și de înregistrările video apărute în scandatul de la sectorul 1, imagini care au fost prezentate și de ”Național” – VEZI AICI. ”Sper din tot sufletul să facă dreptate şi justiţia să le arate cetăţenilor adevărul – și anume că și acele imagini de la sectorul 1 şi alte incidente de la celelalte sectoare au contribuit, repet, la vicierea votului şi practic la dorinţa cetăţenilor exprimată prin vot”, a mai susținut fostul edil al Capitalei.

”Îmi doresc ca în cel mai scurt timp (…) să aflăm adevărul. Dar adevărul merge în acest sens pe care şi noi l-am spus, dar atunci s-a considerat o declaraţie desuetă, la supărare. Iată că justiţia ne confirmă”, a completat Firea.

237 afisari

1 COMENTARIU

  1. Justitia nu confirma nimic . AK-24 , azi , 10 februarie 2021 : ” SEFUL AEP LE STRICA BUCURIA PSD-istilor : ” ANULAREA ALEGERILOR DIN SECTORUL 1 ESTE IMPOSIBILA , INDIFERENT CE VA CONSTATA ANCHETA ”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger