AcasăPoliticaFirea, reacție TRANȘANTĂ după anunțul lui Robert Negoiță: Fugiți de oamenii lingușitori...

Firea, reacție TRANȘANTĂ după anunțul lui Robert Negoiță: Fugiți de oamenii lingușitori care vă trădează!

Social-democrata aflată în fruntea Primăriei Generale și a Organizației PSD București a postat un mesaj plin de subînțeles, pe care mulți l-au asociat foarte rapid cu anunțul făcut de către edilul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță. Care a făcut public faptul că intră în lupta pentru un nou mandat de primar, doar că nu va mai candida la alegerile din toamnă din partea PSD-ului.

„Să ne ferească Dumnezeu de oamenii care sunt în stare să calce pe cadavre, pe orice sentiment, pentru propriile ambiții, trufii, egoisme supranumite “principii”. Cei care sunt obișnuiți să-și vândă și familia, și prietenii sunt mieroși când au nevoie de ține și cruzi când nu le mai servești noului interes. Lupii singuratici, semi-zeii, trufașii pur-sânge sunt cei mai periculoși indivizi”, a ținut să sublinieze Gabriela Firea, seara trecută, pe pagina sa de Facebook.

Citează un înțelept

Mai mult, social-democrata face trimitere la vorbele unui înțelept, cu privire la trădători, îndemnându-i pe cei care citesc respectivul mesaj să aibă în vedere să nu ajungă să aibă de a face cu astfel de persoane. „Feriți-vă! Feriți-vă! Fugiți de oamenii lingușitori care vă trădează, zâmbind de satisfacție. Ce nu știu acești inși este că, strecurându-se în viață prin trădări, nu-și vor putea cumpără cu niciun regat titlu de noblețe! Cea mai josnică ticăloșie a omului este trădarea, zicea un înțelept! Să-i credem pe înțelepți….Gânduri la final de zi… Ajunge zilei grija ei…”, a completat Firea.

Val de critici din direcția edilului de sector, mesaj pentru Ciolacu

Robert Negoiță nu s-a limitat în a-și anunța decizia pe o rețea de socializare, ci a ales să o și motiveze, lăsând astfel loc unui val de critici la adresa fostelor conduceri ale PSD-ului, incluzând aici hotărârea de a merge cu Viorica Dăncilă drept candidat la prezidențiale. „După acest fiasco, previzibil pentru orice om de bun simț, PSD-ul arată că este o structură mult prea slăbită de aceste “căpușe” care parazitează corpul gazdă, sugându-i orice urmă de vitalitate și ținându-l captiv în vremuri trecute.

Acești paraziți se știu foarte bine. Despre ei am vorbit și în trecut, dar, din nefericire, ei par că înving trecerea timpului și rămân să sugă sângele acestui partid, cred eu, până la moartea organismului gazdă…”, a ales să sublinieze primarul sectorului 3.

Cât despre actualul lider interimar al PSD-ului, Negoiță susține că a apreciat momentele în care Marcel Ciolacu a dat dovadă de caracter și diplomație și că îi urează succes în încercarea de reformare a formațiunii social-democrate – proces de reușita căruia se arată destul de sceptic. „Din nefericire, în acest moment, nu cred că-ți dai seama de forța și de perenitatea acestor căpușe însetate de sânge, putere și întuneric, ce parazitează partidul. Îți apreciez dorința de a încerca reformarea acestui partid și vocația de Don Quijote. Dar îmi rezerv dreptul ca, în acest moment, să nu îți fiu Sancho Panza în această luptă, cred eu, cu morile de vânt.

Nu te supăra pe mine, pur și simplu nu mă mai regăsesc alături de oamenii despre care am făcut vorbire în rândurile de mai sus, nu pot veni să fac echipă cu astfel de oameni (inclusiv echipa de la București). Ar însemna să renunț la tot ceea ce am susținut și la toată lupta pe care am dus-o în ultimii ani”, i-a transmis Negoiță lui Ciolacu, via Facebook.

sursa foto: Facebook

187 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cu ce pla mea se bat fatalaii astia 2 ca in B e la fel de decenii, aceleasi lacuri can ploo ca ai nevoie si de caiac ? la armasar ca apashii, si de mult distonocalm sa poti trece in 3 ore B de la cap la coada/calicula…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger