AcasăPoliticaFirea rămâne fără sprijin politic. Tudorache, reacție tranșantă!

Firea rămâne fără sprijin politic. Tudorache, reacție tranșantă!

Gabriela FireaFirea rămâne fără sprijin politic. Tudorache, reacție tranșantă! / foto: Hashtag News

Daniel Tudorache, actualul primar al Sectorului 1, și Gabriela Firea, edilul Capitalei, refuză să-și recunoască înfrângerea de la scrutinul de duminica trecută și caută noi modalități pentru a demonstra că alegerile locale din București au fost fraudate.

În timp ce edilul de la Sectorul 1 a făcut plângere penală la Secția de Investigare a Infracțiunilor în Justiție (SIIJ), cunoscută ca Secția Special, împotriva președintelui biroului electoral Sector 1 Nicolae Sprincu, Gabi Firea e hotărâtă să se adreseze Parchetului.

Se va arunca în luptă singură, deoarece social-democrații nu o vor sprijini în acest demers. De altfel, Tudorache și-a exprimat deja intenția de a sta deoparte. Acesta a afirmat că nu susţine plângerea penală pe care a anunţat-o Gabriela Firea cu privire la posibile fraude electorale la alegerile locale.

Social-democratul a explicat că există deja o plângere penală pe care a făcut-o el la SIIJ „Nu. E deja făcută o plângere penală la SIIJ. Acolo e făcută plângerea penală împotriva procurolui, adică a preşedintelui biroului electoral Sector 1. Păi dacă sunt decizii politice. Deci nu se analizează faptele. Se analizează oportunitatea”, a declarat Dan Tudorache, înaintea participării luni la şedinţa Colegiului Politic Naţional al PSD, potrivit adevarul.ro.

Liderii PSD către Gabriela Firea: „Să terminăm cu circul!”

Liderii PSD vor ca discuțiile despre rezultatele alegerilor din București să înceteze, iar scandalul declanșat de Gabriela Firea să nu fie asociat în continuare cu partidul. Conducerea PSD a hotărât să susțină demersul de anulare a alegerilor în Sectorul 1 și plângerea penală depusă de primarul Tudorache, dar nu a stabilit să ceară și renumărarea voturilor pentru Primăria Capitalei sau reluarea alegerilor.

„Să terminăm cu circul!” și „Stop joc! Până aici”, au fost mesajele transmise de liderii PSD la finalul discuțiilor cu primarii de sector și cu Gabriela Firea. Aceștia susțin că „partidul a arătat frauda” care a existat în București la alegerile locale, dar că subiectul trebuie să scadă în intensitate în perioada următoare.

author avatar
Andreea Vlad
301 afisari

3 COMENTARII

  1. Pai la ce au mai aratat frauda daca nu fac nimic mai departe; numai asa, de amorul artei? Asa au fost instruiti? Mucles? Nu ca ar avea castig de cauza, dar totusi. Pai la parlamentare ce va mai fi? Daca acum au furat cu sacul atunci vor fura cu camionul?

  2. Cum ca Pisdaluța se vedea prezidente cu Pandelica primul domn… Precum Nuti Petrov prima doamna si Alexandriov primul domn…

  3. daca nici aici la frauda pe fata psd sau mai bine zis conducerea ei nu au sprijinit o pe firea e dovada clara de blat cu iohhan sa duca tara in gard ca asta va face pnl istii slugile ppe ului european si anticrestini!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Veşti bune pentru românii care desfăşoară aceste activităţi profesionale. Ocupaţia lor se va calcula la vechimea în câmpul muncii

Conform unei propuneri legislative recent înregistrată la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea în procedură de urgență, se prevede egalizarea tratamentului dintre contractul de...

Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război

Emmanuel Macron a vorbit despre un eventual război într-un videoclip de campanie electorală. Președintele Franței susține campania pentru alegerile europene a lui Valérie Hayer,...
proger