AcasăPoliticaFirea pune tunurile pe primarul Capitalei: La aproape un an de mandat,...

Firea pune tunurile pe primarul Capitalei: La aproape un an de mandat, realizările lui Nicușor Dan sunt zero!

Firea pune tunurile pe primarul Capitalei: La aproape un an de mandat, realizările lui Nicușor Dan sunt zero! (foto: facebook)

Social-democrata care a ocupat, până toamna trecută, fotoliul de primar general al Capitalei stă cu ochii pe situația din București și îl critică pe actualul edil al orașului.

”Mai are Capitala Primar general? Se mai ocupă cineva și de problemele bucureștenilor? Au mințit, manipulat, au luat votul și-acum întorc spatele oamenilor!”, susține Gabriela Firea, într-un mesaj transmis miercuri, 25 august, pe o rețea de socializare, cu trimitere la un material de presă ce face referire la situația cât se poate de tristă constatată în Cișmigiu, unul dintre parcurile emblematice ale Capitalei.

Firea: Domnu’ Orban, vă simțiți bine?

De nemulțumirile exprimate de actualul senator PSD nu scapă nici Ludovic Orban, actualul lider al PNL-ului, unul dintre partidele care l-au susținut pe Nicușor Dan în cursa pentru șefia Primăriei Capitalei.

”La aproape un an de mandat, realizările lui Nicușor Dan sunt zero! Un dezastru administrativ patronat de PNL și USR! Domnu’ Orban, vă simțiți bine? Sunteți ok cu leneșul satului? Ați inventat un monstru administrativ! Nu va mai spală rușinea nici Dunărea!!”, conchide Firea.

Fosta șefă de la Primăria Capitelei: Să ne imaginăm că aș fi plecat în concediu 3 săptămâni

Nu e prima oară când Firea îl critică pe actualul edil al Capitalei. În urmă cu aproape trei săptămâni, când se aflase că primarul Bucureștilor pleacă în concediu, social-democrata a reacționat tranșant.

”Să ne imaginăm că aș fi plecat în concediu 3 săptămâni, pe caniculă, fără Comandament pt situații de urgență, cu orașul plin de gunoaie, șobolani, țânțari, șantiere închise, plăți restante etc…El poate!”, scria Firea, pe 2 august, pe aceeași rețea de socializare, cu trimitere la Nicușor Dan, e drept că fără să-i menționeze, negru pe alb, numele.

author avatar
Cristina Stefan
183 afisari

3 COMENTARII

  1. Au prins si ziaricii lăbari cateva expresii din zbor si le mesteca la nesfarsit, ei fiind niste imbecili cu diploma. Ca si asta cu tunurile. Orice pulitician oligofren si de mucava pune tunurile – i-auzi, ia! – pe cate vreun altul aşijderea. Ei, oricum, fiind respinsabili cu totii pentru dezastrul Romaniei. Ziaricii, desigur, nu au proprietatea termenilor. Ce dreacu tunuri sa aiba ca sa puna amarata asta de Firea, de pilda, ba, agaricilor? Artilerie grea aveau un Vadim, un Paunescu, de pilda, nu ciurli-burli astia, de ieri si de azi, ca Firea, Ciolacu, Cîți, Mîți etcetera.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger