AcasăPoliticaFirea pune tunurile pe Guvern: Patru miniștri, ”incompetenți și inumani”. Decizii eronate

Firea pune tunurile pe Guvern: Patru miniștri, ”incompetenți și inumani”. Decizii eronate

Firea pune tunurile pe Guvern: Patru miniștri, ”incompetenți și inumani”. Și decizii eronate (foto: Facebook)

Social-democrata care a condus vreme de patru ani Primăria Capitalei și care va candida, la alegerile parlamentare, pentru un mandat de senator în viitorul Legislativ critică fără menajamente actualul Executiv.

Începând prin a spune că a fost întrebată de ”prieteni și cunoscuți ce rost mai are să meargă la vot pentru alegerile parlamentare, dacă la locale a văzut o țară întreagă ce s-a întâmplat și nimeni nu a luat vreo măsură” – știut fiind faptul că au fost controverse inclusiv la nivelul Primăriei Sectorului 1, din Capitală – Gabriela Firea subliniază că acesta este, în fapt, singura modalitatea de a vedea o schimbare la nivelul echipei de la Palatul Victoria.

”Răspunsul este simplu : tocmai de aceea! Pentru că, nu pot ei fura, cât putem noi munci și vota! În plus, votul este singura soluție pentru a scăpa de miniștri incompetenți și inumani precum Cîțu, Tătaru, Anisie, Violeta Bau Alexandru etc. Cei care, prin măsurile luate, sfidându-i pe români, au compromis economia, sănătatea, educația, protecția socială. Ei ne dovedesc zi de zi, prin deciziile eronate luate, că se poate mai rău azi decât ieri și mâine față de azi”, susține Firea, pe pagina sa de Facebook.

Nici premierul nu scapă netaxat în această analiză făcută de încă primarul în exercițiu al Capitalei. ”Iar Orban patronează vesel-inconștient tot acest sistem guvernamental putred. Scopul parlamentarelor este un nou guvern. Un guvern care să fie format din oameni competenți, responsabili, cu grijă față de salariați dar și pentru investitorii care creează locuri de muncă. Acum, sfidarea conducătorilor față de români e maximă, pentru că s-a strâns toată puterea într-o singură “mână” politică – președinte, premier, miniștri, instituții reprezentative. Un adevărat pericol pentru democrație!”, conchide Firea.