AcasăPoliticaFirea pune presiune pe Ciolacu şi îi transmite un mesaj: "PSD Bucureşti...

Firea pune presiune pe Ciolacu şi îi transmite un mesaj: „PSD Bucureşti a decis în unanimitate să susţină candidatura mea la Primărie”

Gabriela Firea face prozeliți la liberali

Gabriela Firea doreşte neapărat să candideze, din partea PSD, la postul de primar general al Capitalei. Miercuri dimineaţă, ea a şi postat un mesaj prin care pune presiune pe Marcel Ciolacu.

Firea a anunţat că PSD Bucureşti a decis „in unanimitate” să-i susţină candidatura la Primaria Capitalei. Liderii PSD si PNL au decis marti ca, in cursa pentru Primăria Capitalei, candidatul comun va fi selectat în urma a trei sondaje de opinie.

Ce mesaj a tansmis Gabriela Firea

Cea care a ocupat funcţia de primar general în Bucureşti în perioada 2016-2020 a transmis un mesaj clar.

Mulțumesc colegilor din Biroul permanent al PSD Bucuresti care au decis, prin vot în unanimitate, să susțină candidatura mea pentru Primăria Capitalei.

Sunt determinată să muncesc din nou pentru dezvoltarea orașului, pentru oamenii care sunt abandonați de aproape patru ani, pentru toate proiectele care au fost aruncate într-un sertar doar pentru că ele au fost lucrate de echipa social-democrată.

La primăriile de sector, au fost validați în unanimitate actualii primari: Sectorul 3 – Robert Negoiță, Sectorul 4 – Daniel Băluță, iar la Sectorul 5 s-a votat susținerea lui Cristian Popescu Piedone.

Am decis că vom realiza sondaje și alte cercetari pentru:

Sectorul 1 – Florin Lixandru, secretar de stat în Ministerul Educației
Sectorul 2 – Rodica Nassar, deputat și președinta organizației PSD Sector 2, prefectul Rareș Hopincă și deputatul Dan Cristian Popescu
Sectorul 6 – senatorul Gabriel Mutu

În București, avem un singur obiectiv: să salvăm Capitala de falșii salvatori. Bucureștenii nu mai au nevoie de experimente, de tot felul de încercări nereușite!

Acest oraș trebuie să continue cu oamenii care au demonstrat că pot fi buni gospodari, cu specialiștii în administrație care au venit cu proiecte benefice pentru oamenii care trăiesc și muncesc în Capitală.

Echipa social-democrată este pregătită să lupte pentru bucureșteni, pentru București! Am demonstrat că putem și avem această mare responsabilitate față de cetățeni.

Le mulțumesc tuturor colegilor de la cele șase sectoare, membrilor organizațiilor interne de femei, pensionari și tineri pentru încrederea acordată și susținere„, a postat Gabriela Firea.

Cu cine se „bate” Firea

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, doreşte şi el să candideze la Primăria Generală a Capitalei şi speră la o susţinere din partea PSD-PNL, în defavoarea Gabrielei Firea.

Așadar, privind tabloul electoral din această perspectivă, putem să înțelegem cât de mult contează meciul pentru PMB. Nu-i la îndemâna oricui să câștige, pe terenul ăsta, de-a lungul anilor, și-au frânt aripile mulți pretendenți, personaje cu aplomb, sprijin politic și pretenții justificate.

CITEȘTE ȘI:

author avatar
Andrei Ștefan
375 afisari

10 COMENTARII

  1. FIREA ,tine-ti firea !,clica PSD Bucuresti nu inseamna MAJORITATEA !,bucurestenii s-au saturat de topaielile tale .

  2. FIREA ,tine-ti firea !,clica PSD Bucuresti nu inseamna MAJORITATEA !,bucurestenii s-au saturat de topaielile tale . Odata cu Firea revin si plosnitele in Bucuresti !

  3. Cu cat insista, cu tupeu, ca ea din Vrancea e cea mai buna pentru Bucuresti (la toti le curg mucii la un post de marire in Bucuresti), cu atat devine mai detestabila.
    Gata.E compromisa.
    Provincialii dau vina pe bucuresteni.Dar cati din conducerea tarii, din provincie, fac politica in Bucuresti?
    Sibiu, Buzau, Arad, Suceava, Prahova….io te si Vrancea..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger