AcasăPoliticaFirea pune din nou tunurile pe Nicușor Dan: ”Din răzbunare personală și...

Firea pune din nou tunurile pe Nicușor Dan: ”Din răzbunare personală și politică”

Firea pune din nou tunurile pe Nicușor Dan: ”Din răzbunare personală și politică” (foto: Facebook)

Pe principiul atunci și acum, social-democrata Gabriela Firea îndreaptă un nou tir al criticilor în direcția actualului edil al Bucureștilor, Nicușor Dan, de această dată aducând în discuție situația șantierelor de la Pasajul Doamna Ghica și, respectiv, din Prelungirea Ghencea.

Folosind fotografii considerate a reda cât se poate de grăitor actuala situație de fapt, comparativ cu perioada în care social-democrata ocupa fotoliul de edil, Firea îl critică pe Nicușor Dan, acuzându-l că i-ar pedepsi pe locuitorii Capitalei.

”Pasajul Doamna Ghica – cum se lucra în mandatul meu și pustiul de pe șantier surprins azi. Companiile municipale Trustul de construcții și Consolidări sunt ținute acum fără resurse de către noul primar. Suferă oamenii, pentru că acest pasaj trebuia finalizat în această perioadă. Eu și echipa mea am respectat toate termenele de execuție. S-a lucrat la foc continuu. Acum este totul blocat. La fel se întâmplă și pe șantierul din Prelungirea Ghencea. Din răzbunare personală și politică, noul primar îi pedepsește pe bucureșteni”, susține Firea, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. Despre pasajul din sectorul 2 al Capitalei, social-democrata spunea, lunile trecute, că ar fi urmat să fie gata în toamnă. Din câte se vede, lucrurile nu s-au mai întâmplat așa.

foto: captură Facebook/Gabriela Firea

Firea: Asta va însemna întoarcerea căpușelor de dreapta la Primăria Capitalei

Firea a dus în discuție și intenția actualului edil de a desființa companiile municipale apărute în perioada în care social-democrata s-a aflat în fruntea Primăriei Generale, pe care Nicușor Dan le consideră ”costisitoare sau chiar falimentare”.

”A anunțat că “desființează” companiile municipale înființate pe model vienez în mandatul meu. Asta va însemna întoarcerea căpușelor de dreapta la Primăria Capitalei. Cele 4-5 firme care erau abonate în ultimii 15 ani la contractele cu primăria. Contracte păguboase din care doar clienții lor politici câștigă, sub nicio formă cetățenii”, a mai acuzat Firea.

205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger