AcasăPoliticaFirea, prima reacție după incendiul cu urmări tragice, de la spitalul din...

Firea, prima reacție după incendiul cu urmări tragice, de la spitalul din Constanța: ”Suntem singura țară din lume în care…”

Firea, prima reacție după incendiul cu urmări tragice, de la spitalul din Constanța: ”Suntem singura țară din lume în care...” (sursa foto: facebook)

După ce s-a aflat că, din păcate, încă un incendiu care s-a produs într-un spital din România a dus la pierderi de vieți omenești, au apărut primele reacții de la nivelul scenei politice. E important de precizat faptul că se știe, până la această oră, că sunt persoane decedate, în urma acestei situații apărute la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, însă numărul acestora nu a fost anunțat oficial.

Social-democrata care s-a aflat, până toamna trecută, la șefia Primăriei Capitalei a transmis un mesaj despre situația de la spitalul constănțean, care multora le-a amintit de tragediile produse în urma incendiilor de la ”Matei Balș” din Capitală, dar și de la Spitalul din Piatra Neamț.

”Nu era de ajuns că România este pe locul 6 în lume și pe locul 2 în Europa la decesele COVID… Nu era de ajuns că decesele la pacienți cu noul coronavirus din România reprezintă 5% din totalul celor raportate în lume…Suntem singura țară din lume în care s-au înregistrat deja 3 incendii la spitale, cu 33 de morți.

De azi, “palmaresul” acesta îngrozitor crește… sunt cel puțin 9 persoane decedată la Constanța…”, stă scris într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea.

”Toți cei aflați la guvernare trebuie să plece!”

În acest context, social-democrata arată cu degetul în direcția actualilor guvernanți. ”Toți cei aflați la guvernare trebuie să plece!”, susține Firea.

Vă amintim că s-au declanșat Planul Roșu și cel Alb de intervenție, după ce s-a dat alerta privind izbucnirea unui incendiu la această unitate spitalicească. Nu se știe încă de la ce a pornit incendiul. Din primele informații, a fost afectată secția ATI de la spitalul constănțean.

Din câte s-a putut vedea din imaginile surprinse la fața locului, pacienții au fost evacuați de cadrele medicale. Și că unii dintre ei au fost urcați în ambulanțele sosite la fața locului.

313 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger