AcasăPoliticaFirea, noi săgeți către primarul Capitalei: ”Ca acum, nu a fost nicicând!”

Firea, noi săgeți către primarul Capitalei: ”Ca acum, nu a fost nicicând!”

Firea, noi săgeți către primarul Capitalei: ”Ca acum, nu a fost nicicând!” (foto: Facebook)

Fosta șefă de la primăria Capitalei și-a început ziua transmițând un mesaj menit să ajungă deopotrivă în atenția locuitorilor Bucureștilor, cât mai ales a edilului Nicușor Dan.

Gabriela Firea pune accent pe neajunsurile constatate la nivelul orașului – inclusiv pe problema țânțarilor, de care s-au plâns nu o dată, în această vară, locuitorii Capitalei.

”Bună dimineața celor care NU cred că este normal să avem o Capitală plină de gropi, gunoaie, duhoare, rozătoare, țânțari, parcuri neîngrijite etc. Ca acum, nu a fost nicicând! #NoulBucuresti”, a transmis Firea, în dimineața zilei de 11 august, pe pagina sa de Facebook.

Ce a anunțat Primăria în privința luptei contra țânțarilor

Pe de altă parte, din direcția instituției conduse de către Nicușor Dan s-a transmis, marți după-amiază, că ”Primăria Municipiului București, prin Compania Eco-Igienizare, intensifică începând din seara zilei de 10.08.2021 tratamentele de combatere a țânțarilor în cartierul Brâncuși – zona B-dului Timișoara, sectorul 6, zonă unde au fost identificați țânțari purtători ai virusului West Nile. De asemenea, se vor intensifica tratamentele de combatere a țânțarilor și în toate spațiile verzi adiacente acestei zone”.

Mai mult, s-au mai anunțat următoarele aspecte: ”Concomitent, Primăria Municipiului București, prin Compania Municipală Eco Igienizare București (CMEIB S.A.) demarează, începând de marți, 10.08.2021, și cel de-al șaptelea tratament de combatere a țânțarilor, tratament planificat în cadrul Programului Unitar de Acțiune aferent anului 2021”, cu mențiunea că precedentul tratament s-a desfășurat în perioada 1- 8 august.

Firea, acuze la ”noul primar cu inimă de piatră”

Mesajul social-democratei care s-a aflat în fruntea Primăriei Capitalei, până la alegerile de toamna trecută, vine la doar o zi după ce actuala senatoare PSD îi bătuse obrazul actualului edil, Nicușor Dan, aducând în discuție situația a zeci de mii de bolnavi cronic din București.

”Mă întreb: oare doarme liniștit primarul “dreptei”, știind câtă suferință provoacă? Peste 60 000 de bolnavi cronici din București au fost uitați, părăsiți de noul primar cu inimă de piatră! Din februarie, nu le-a mai achitat sprijinul financiar de 500 de lei lunar, acordat de Primăria generala la propunerea mea, cu votul consilierilor generali social – democrați, de peste 3 ani.

6 luni în care acești oameni, aflați într-o situație critică – persoane cu dizabilități -, au dus-o din ce în ce mai rău, pentru că și suma primita de la guvern este infimă.

Se întreabă, oare, domnul Dan, la ce au renunțat acești oameni năpăstuiți de soartă? La medicamente, la alimente, la terapii, la plata utilităților? Are vreo remușcare? Bani sunt, nu exista scuza lipsei de buget! Nu vrea să plătească, pur și simplu!

E preocupat doar de satisfacerea sponsorilor și a camarilei politice!”, a acuzat, între altele, Firea.

177 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger