AcasăPoliticaFirea, noi săgeți către Guvern: ”Au înghețat pensiile și salariile, dar, degeaba,...

Firea, noi săgeți către Guvern: ”Au înghețat pensiile și salariile, dar, degeaba, avem și inflație și creștere a prețurilor”

Firea, noi săgeți către Guvern: ”Au înghețat pensile și salariile, dar, degeaba, avem și inflație și creștere a prețurilor” (foto: Facebook)

Senatoarea social-democrată, prim-vicepreședinte al principalei formațiuni de opoziție, nu pare să scape din ochi actualul Guvern.

De această dată, Gabriela Firea critică Executivul condus de către Florin Cîțu, pe fondul unor date venite de la Institutul Național de Statistică (INS).

”Mai putini bani în buzunar pentru fiecare român : acesta este rezultatul unui an și jumătate de guvernare “de dreapta”. Cât am guvernat, am fost acuzați că am generat inflație din cauza creșterii veniturilor populației (când, de fapt, inflația a fost generată de prețurile reglementate, energie, combustibil)!

Acum, ei au înghețat pensiile și salariile, dar, degeaba, avem și inflație și creștere a prețurilor de consum!”, susține Gabriela Firea, vineri, într-un mesaj postat pe o rețea de socializare.

Cum e mai bine?

Fotografia ce însoțește mesajul pe care l-a postat Gabriela Firea

Prim-vicepreședintele PSD aduce în discuție concluzii venite de la INS, cu privire la prețurile de consum pe luna februarie a acestui an. ”Potrivit Institutului Național de Statistică, preţurile de consum, în luna februarie 2021, comparativ cu luna februarie 2020, au crescut cu 3,2%!

Deci cum e mai bine: să crească prețurile, dar și veniturile sau să crească prețurile, iar veniturile să scadă!?”, se întreabă Firea, pe Facebook.

Critici și după recenta decizie privind circulația pe timp de noapte

Recent, fostul primar social-democrat al Bucureștilor săgetase Guvernul Cîțu pe tema modificării, cu o oră, a restricției de circulație pe timp de noapte, măsură – aplicabilă odată cu prelungirea stării de alertă – despre care Firea acuză că nu ar fi venit ”la pachet” și cu ceva explicații.

”Nu le pasă de oameni, de soarta lor, de prăbușirea economiei, de pierderea locurilor de muncă! Guvernul Cîțu continuă practica nefastă a instituirii unor restricții care frizează absurdul, deloc explicate, ceea ce subminează și mai tare încrederea populației în toată campania anti-COVID. Se interzice circulația publică mai devreme cu oră, respectiv de la ora 22:00 față de 23:00 cum era înainte.

Guvernanții au anunțat în mai multe rânduri această interdicție dar n-au catadicsit să dea o minimă explicație. Faptul că astfel de decizii cel puțin aparent absurde nu sunt explicate și justificate de nimeni, creează percepția că deciziile se iau arbitrar, după bunul plac. Acest fapt erodează încrederea populației în restricțiile impuse, chiar și față de cele care ar fi justificate epidemiologic”, susținea Firea, într-un mesaj transmis în cursul zilei de joi.

122 afisari

1 COMENTARIU

  1. Da da si Pisdeluta da sageti ca Aivanhu una in alta ca asa de prosti suntem ca am pierdut tot cu 80%si mai avem 15.
    Acuma eu vreau sa ma fac presedinta si tremit săgeți 🏹

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger