AcasăPoliticaFirea, încă un LIVE din autobuz: "Asistăm acum la o premieră națională!"...

Firea, încă un LIVE din autobuz: „Asistăm acum la o premieră națională!” – VIDEO

Din prima zi a acestei luni, șoferii autobuzelor STB pot circula, fără probleme, pe linia de tramvai.

Primarul Gabriela Firea a ales să anunțe această schimbare la nivel de transport public de la nivelul Capitalei printr-un nou live pe Facebook, realizat dintr-un autobuz.

„Asistăm acum la o premieră națională – inaugurarea culoarului unic, banda unică, cum i se mai spune, pentru transportul public în comun, în Capitala țării. Și anume, începând de azi dimineață, și marcăm și noi acest moment, autobuzele pot să circule direct pe culoarul unic realizat de linia de tramvai, preexistent deja”, a menționat social-democrata aflată în fruntea Primăriei Capitalei.

„Azi inauguram prima etapa a acestei actiuni importante pentru fluidizarea traficului”, a transmis Firea, de această dată în scris, pe aceeași rețea de socializare.

Si săptămâna trecută Firea a urcat într-un autobuz hibrid, din rândul celor recent ajunse în parcul STB-ului, pentru a vedea cum arată lucrurile pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, după ce se poate circula pe patru benzi, doua pentru fiecare sens, între Șoseaua Petricani și strada Barbu Văcărescu.

author avatar
Cristina Stefan
234 afisari

1 COMENTARIU

  1. La tanti Pandele a dat unu cu ulei sa spele asfaltu… si a inceput patjneze masinile sa cada bicicliștii mai ceva ca pe gheata. Uni atingeau cu degetul credeau ca e gheata artificiala.Se rotea mașinileile in cerc…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger