AcasăPoliticaFirea îl critică aspru pe primarul Capitalei: „Dl Nicușor a constatat că...

Firea îl critică aspru pe primarul Capitalei: „Dl Nicușor a constatat că “s-a terminat pandemia”! Așa “terminată”, a omorât și chinuit atâția oameni!”

Firea îl critică aspru pe primarul Capitalei: „Dl Nicușor a constatat că “s-a terminat pandemia”! Așa “terminată”, a omorât și chinuit atâția oameni!” (sursa foto: Facebook)

Fosta șefă de la Primăria Capitalei, actualmente senator, a ieșit din nou cu un mesaj dur la adresa succesorului său din fotoliul de edil al Bucureștilor, de această dată în dimineața zilei de joi, 4 noiembrie.

Gabriela Firea arată cu degetul în direcția lui Nicușor Dan, în privința problemelor provocate de COVID-19. Social-democrata face referire la testarea gratuită pentru noul coronavirus în cazul elevilor și a profesorilor, dar și a lucrătorilor din domenii ce presupun interacțiunea directă cu oamenii.

„Fără indolenți în funcții publice! Câți oameni ar fi fost acum în viață, și câți nu ar fi trecut prin stresul și neplăcerile infectării – unii cu sechele pe viață -, dacă noul primar general “de dreapta” nu ar fi STOPAT testarea GRATUITĂ extinsă a profesorilor, elevilor, șoferilor de autobuz, asistenților sociali, sportivilor, lucrătorilor din termoficare, funcționarilor de la ghișee, cei în relație directă cu publicul? Mulți, foarte mulți!”, susține Firea, într-o postare pe Facebook.

Firea: I-am lăsat aparatură, teste, personal instruit

Social-democrata lansează săgeți și în direcția guvernului, când vine vorba de lipsa pregătirilor pentru valul patru al pandemiei. „Au murit oameni cu zile pentru că nu a fost pregătit valul 4 nici la nivel de guvern, nici de către primărie, cum am procedat la debutul pandemiei, când eram primar general”, acuză Firea.

Senatorul PSD acuză nepăsare și se arată nemiloasă cu actualul primar al Bucureștilor.

„I-am lăsat aparatură, teste, personal instruit, spital covid, circuite în toate celelalte spitale ale primăriei. Și pentru noua boală, dar și pentru pacienții care au alte suferințe.
Praful s-a ales de tot!

Dl Nicușor a constatat că “s-a terminat pandemia”! Așa “terminată”, a omorât și chinuit atâția oameni!

Nepăsarea, lipsa oricărui sentiment de grijă pentru ceilalți ucid oameni!”, susține Firea în finalul mesajului său.

Urgențele țării

În urmă cu doar câteva zile, senatorul PSD făcea referire, în contextul negocierilor de pe scena politică, în vederea formării unui nou guvern, la urgențele României și cine le-ar putea rezolva.

„Urgențele țării în acest moment : medicamente anti-virale eficiente și accesibile ca preț în toate farmaciile, dotarea spitalelor cu tratamente pentru bolnavii cu forme covid mai grave, măsuri pentru diminuarea facturilor la utilități, care îi împovărează pe toți românii, fie angajați sau angajatori.

Aceste urgențe pot fi rezolvate de un guvern format din oameni profesioniști, responsabili, onești, care cunosc problemele și știu cum trebuie acționat imediat. Și cu o majoritate stabilă în Parlament”, nota Firea, în 2 noiembrie.

Vă amintim că premierul desemnat Ciucă și-a depus mandatul, iar liberalii au decis apoi flexibilizarea mandatului de negociere. Miercuri, liderii PNL-ului au discutat cu USR, iar joi urmează o întrevedere cu reprezentanții formațiunii social-democrate.

107 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger