AcasăPoliticaFirea îl acuză pe primarul Capitalei că tace, în loc să iasă...

Firea îl acuză pe primarul Capitalei că tace, în loc să iasă cu explicații: „Aștept de la Nicușor Dan măcar scuze publice”

Firea îl acuză pe primarul Capitalei că tace, în loc să iasă cu explicații: „Aștept de la Nicușor Dan măcar scuze publice” (foto. Facebook/Gabriela Firea)

Fosta șefă de la Primăria Capitalei îl acuză pe actualul edil al Bucureștilor, Nicușor Dan, că nu a ieșit cu explicații și că, mai mult decât atât, nu ar fi luat nicio măsură într-un caz ce a ajuns încă de zilele trecute în atenția publică, urmare unei situații semnalate de către un consilier general al Capitalei. Și anume faptul că o mașină a Primăriei bucureștene a ajuns să fie zărită la un festival muzical din Cluj.

Gabriela Firea critică tăcerea primarului Nicușor Dan pe acest subiect. „Când onoarea și principiile sunt doar sloganuri de campanie:

Nicușor Dan tace de o săptămână în cazul consilierului personal care a mers cu mașina primăriei la Electric Castle! Au trecut deja șapte zile de când am văzut cu toții mașina de serviciu folosită în interes personal, iar actualul primar general nu a oferit explicații și nici nu a luat vreo măsură. Chiar nu-l interesează nici o secundă legile din România?!”, scrie Firea, pe Facebook, într-un mesaj postat joi, 28 iulie.

Firea: Vă imaginați ce scandal ar fi făcut Nicușor Dan dacă un consilier al meu ar fi făcut așa ceva?!

(sursa foto: Facebook/Gabriela Firea)

Social-democrata susține că lucrurile ar fi stat invers, și anume dacă dacă un consilier de-al său, din vremea când conducea Primăria Capitalei, ar fi ajuns într-o astfel de situație, actualul edil ar fi reacționat tranșant. „Am auzit explicația oferită de consilierul personal. E reacția tipică oamenilor din jurul lui Nicușor Dan și care se consideră stăpâni pe oraș. Mașina primăriei este pentru interes de serviciu, iar participarea la festivalul de la Cluj nu era o sarcină profesională. Sau era?

E cu atât mai halucinantă declarația consilierului care spune că poate a fost iubita lui acolo cu mașina! E și mai grav pentru că iubita, fie ea și angajată a instituției, nu avea dreptul legal să folosească mașina. Vă imaginați ce scandal ar fi făcut Nicușor Dan dacă un consilier al meu ar fi făcut așa ceva?!”, a mai scris Firea.

Fostul primar al Capitalei susține că Nicușor Dan trebuie să ia măsuri în acest caz. Mai mult, Firea spune că așteaptă scuze publice de la Nicușor Dan, pentru gestul consilierului său. „Eu sper ca organele abilitate să se sesizeze în acest caz. Nu cred că pot închide ochii chiar la toate ilegalitățile făcute de “salvatorii Bucureștiului”. Dar trebuie și Nicușor Dan să ia măsuri! Sau nu vrea să-l piardă pe consilierul personal care trece peste funcționari publici și schimbă caietele de sarcini la licitații importante?!

Aștept de la Nicușor Dan măcar scuze publice pentru gestul consilierului său. Cu toții parcă erau profesioniști și cinstiți. În campanie”, conchide Firea.

Adrian Vigheciu a semnalat cazul: „Practic, un mic concediu făcut pe spatele bucureștenilor”

Reacția Gabrielei Firea vine la exact o săptămână de când Adrian Vigheciu, consilier general al Capitalei, susținea, pe aceeași rețea de socializare, că iubita unui consilier al primarului Nicușor Dan ar fi mers la Electric Castle, cu mașina Primăriei. „Iubita consilierului pentru mobilitate și transport al domnului primar Nicușor Dan a dat și ea o fugă până la Cluj, la Electric Castle, cu mașina Primăriei, că doar nu s-o termina lumea acum. Practic, un mic concediu făcut pe spatele bucureștenilor. Sunt foarte, foarte surprins, mai ales că domnul primar ne-a tot spus că el și echipa lui reprezintă bunul-simț, bunăstarea și corectitudinea întruchipate. Pâinea lui Dumnezeu, ce să mai. Adevărați oameni de caracter.

Pe această cale, îmi permit să-l trezesc o secundă pe Nicușor Dan din binemeritatul său somn de iulie-august și să-i solicit public să ne prezinte pentru perioada decembrie 2020 – iulie 2022 ce amenzi s-au înregistrat pe numărul de înmatriculare a mașinii, în ce localități și cine le-a achitat. Doar așa, o mică verificare de rutină, nimic exagerat. Sunt sigur, sigur că nu vor exista surprize și că mașina asta s-a deplasat exclusiv în interesul bucureștenilor”, a scris Adrian Vigheciu, pe Facebook, în după-amiaza zilei de 21 iulie.

175 afisari

5 COMENTARII

  1. cucoana n-ai treba acasa ? ce vrei sa faci cu scuzele lui nicusor , la ce-ti folosesc ? ai luat metoda aluilalt tantalau , d zamfir , care atunci cand vede el o problema la cineva , il cheama sa dea explicatii , ca si cum de asta are nevoie lumea de mincinile nu stiu cui .

    • ZIARE.COM SITE-UL NAZISTILOR SI PROPAGANDEI CRIMINALILOR CE JEFUIESC ROMANIA ! AMENINTATI CENZURATI SI INSULTATI PE ZIARE.COM GRAV DACA NU LINGETI IN COUR CLASA POLITICA SI TURISTUL CU PLAGIATORUL IMBECIL

      ZIARE.COM SITE-UL NAZISTILOR SI PROPAGANDEI CRIMINALILOR CE JEFUIESC ROMANIA SUNTETI AMENINTATI CENZURATI SI INSULTATI GRAV DACA NU LINGETI IN COUR CLASA POLITICA SI TURISTUL CU PLAGIATORUL IMBECIL ZIARE.COM, SITE-UL KAKATILOR CE IMPUT PRESA ROMANEASCA , EXCREMENTE IMPUTITE CE ADUC UN PREJUDICIU GRAV MASS-MEDIEI ROMANESTI
      ZIARE.COM SITE-UL NAZISTILOR SI PROPAGANDEI CRIMINALILOR CE JEFUIESC ROMANIA SUNTETI AMENINTATI CENZURATI SI INSULTATI GRAV DACA NU LINGETI IN COUR CLASA POLITICA SI TURISTUL CU PLAGIATORUL IMBECIL

      ZIARE.COM , UN SITE DE EVITAT . SUNTETI AMENINTATI ,CENZURATI , INJURATI SI INSULTATI IN TOATE MANIERELE SI TOATE STILURILE DE FALSII JURNALISTI CARE SI-AU CREAT CONTURI ANONIME PENTRU A HARTUI CITITORII

      O RUSINE SI O GREATA SCARBOASA A JURNALISMULUI DIN ROMANIA COCALARII DE PE. ZIARE.COM

  2. N-are Nicusor atat obraz, si nu e genteleman , e un spagar ordinar, sustinut de un alt partid de Tiriplici, vorbesc de PNL

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger