AcasăPoliticaFirea iese la rampă cu acuzații de incompetență: ”Decizie șocantă! La ce...

Firea iese la rampă cu acuzații de incompetență: ”Decizie șocantă! La ce îi condamnă guvernul pe acești bolnavi?” – DOCUMENT

Firea iese la rampă cu acuzații de incompetență: ”Decizie șocantă! La ce îi condamnă guvernul pe acești bolnavi?” - DOCUMENT

Social-democrata care a condus timp de patru ani Primăria Capitalei prezintă un document și face acuzații tranșante în privința unei decizii a Executivului, ce vizează tratarea unor cazuri de COVID.

Din mesajul pe care l-a transmis Gabriela Firea vineri dimineață reiese că Guvernul ar fi decis ca Spitalul Sfantul Stelian din Capitală să fie destinat pacienților COVID cu forme medii și GRAVE, social-democrata susținând, însă, că unitatea spitalicească în cauză nu are secție de Terapie Intensivă. ”Citiți și vă cruciți! Decizie șocantă! Bolnavi cu forme Covid severe vor fi transferați într-un spital fără sectie de ATI!! Guvernul a ordonat ca Spitalul Sfantul Stelian din Capitală să fie destinat exclusiv pacienților Covid cu forme medii și GRAVE! Două observatii :

1. Spitalul Sfântul Stelian NU are secție de ATI, deci nu poate trata pacienți cu forme severe! La ce îi condamnă guvernul pe acești bolnavi?

2. Spitalul Sfântul Stelian este Centrul de Evaluare și Tratament a Toxicodependențelor pentru Tineri!! Daa! Ați citit bine!! Adică medici psihiatri vor trebui să trateze infecții virale! Ca și cum ar fi infectioniști, virusologi etc. ”, susține Firea, pe Facebook.

Tir de săgeți în direcția Guvernului

sursa foto: Gabriela Firea/Facebook

Chiar dacă admite că în acest caz s-ar fi putut strecura o greșeală la nivel de denumire a unității medicale, social-democrata susține că tot ar fi o problemă. ”În cazul în care guvernanții se refereau la Spitalul Sfântul Ștefan, pe care vor sa-l transforme în Covid 100%, rămâne problema cea mai gravă semnalată : NU are secție de terapie intensivă, deci nu poate vindeca pacienți cu forme severe! Vă dați seama ce incompetență bântuie pe la guvern?”, acuză Firea.

sursa foto: Gabriela Firea/Facebook

Nu în ultimul rând, reprezentanta PSD – care, din câte a lăsat să se înțeleagă, are de gând să candideze la viitoarele alegeri pentru a obșine un loc în Parlament – a pus accent, o dată în plus, pe realizările sale la Primăria Generală. ”Oricum, demn de remarcat faptul că guvernul preia spitalele Primăriei în lupta cu virusul, și nu pe cele ale Ministerului Sănătății! O recunoaștere a muncii echipei de la ASSMB, pe care am coordonat-o și susținut-o cu investiții masive, timp de 4 ani. Investiții fără precedent în spitale, care salvează vieți!”, a conchis Gabriela Firea.

152 afisari

1 COMENTARIU

  1. Acest Guvern de analfabeți funcționali face doar nefăcute, își bat joc de romani, fura alegeri, nu-s in stare sa treacă strada singuri, niște muhaiele

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger