AcasăPoliticaFirea iese la atac la adresa primarului Nicușor Dan: „Unde e apa...

Firea iese la atac la adresa primarului Nicușor Dan: „Unde e apa caldă?”

(sursa foto: Facebook/Gabriela Firea)

Se readuce în atenție problema lipsa apei calde în locuințele racordate la sistemul centralizat de termoficare din București.

Fosta primăriță a Capitalei îl critică din nou pe succesorul său în fotoliul de edil al Bucureștilor, Nicușor Dan, de această dată miercuri, 28 septembrie, făcând referire la un afiș din campania electorală și la promisiunea făcută de către acesta bucureștenilor.

„Au trecut doi ani de la celebra minciună de campanie: “ De pe 28 septembrie vei putea face duș!’ Sloganul candidatului dreptei unite s-a dovedit a fi o bătaie de joc la adresa bucureștenilor, cu un singur scop: câștigarea Primăriei Capitalei.

În ultimii 2 ani, mii de oameni au tot așteptat ca promisiunea să devină realitate. Nici pentru această iarnă nu sunt vești bune. Întrebat despre ziua de 28 septembrie și a sa ademenitoare vorbă, Nicușor Dan a scăldat-o după cum i-a venit inspirația: ba că nu-și amintește să fi făcut el vreo promisiune cu apa caldă, ba că în fiecare an urma să fie puțin mai bine ca în precedentul”, acuză Gabriela Firea, într-un mesaj transmis prin intermediul Facebook-ului.

Val de critici la adresa lui Dan: „A gestionat catastrofal sistemul de termoficare”

Fostul primar al Capitalei, actualmente ministru al Familiei în Executivul Ciucă, a continuat să-l critice pe Nicușor Dan, susținând că deși Dan ar fi promis reparații la 100 de kilometri de conducte, realitatea ar fi cu totul alta.

„Sunt tot doi ani de când lucrările la sistemul de termoficare bat pasul pe loc și nimic nu arată ca în cartoanele frumos colorate din campania electorală de care nu-și mai amintește primarul. Nicușor Dan a promis reparații la 100 km de conducte, dar realitatea este total diferită. Anul acesta abia s-au înlocuit 37 km de rețele în comparație cu anul 2020, ultimul an de mandat, când eu și echipa mea am înlocuit aproape 75 km de conducte! Deci, tot în mandatul meu s-au făcut mai mulți pași pentru rezolvarea acestei situații dificile pentru București”, mai scrie Firea.

Social-democrata a lansat săgeți nu doar înspre Nicușor dan, ci și spre fostul premier și ex-lider al PNL-ului, Ludovic Orban. „Nicușor Dan a gestionat catastrofal sistemul de termoficare, orice ar spune și oricât ar face conferințe de presă pe șantiere. Drept dovadă, în doi ani nu a cheltuit nici măcar un euro din cele 300 de milioane de euro fonduri europene nerambursabile pe care le-am lăsat la dispoziția sa. Echipa mea a muncit patru ani la documentația pentru reabilitarea celor 200 km de conducte foarte degradate.

Contractul a fost ținut la sertar de omul politic de tristă amintire Ludovic Orban doar ca să fie semnat de actualul primar general în primele zilele mandat. După doi ani de la alegeri, există riscul ca aceste fonduri să fie pierdute și munca echipei mele să fi fost în zadar!”, susține Firea.

Gabriela Firea: „Unde e apa caldă din afișul tău, Nicușor Dan?”

„Dar ce a făcut, totuși, Nicușor Dan? Doar afaceri! Ultimul tun e anunțat drept o victorie de actualul primar general. Au fost închiriate centrale termice, un fel de “cazane” mai mari, pentru care se plătește mai mult decât dacă le-ar fi cumpărat. Dar e treaba altor instituții să verifice legalitatea acestor fapte. Pentru bucureșteni, însă, e important să aibă căldură în case. Dar când compania Termoenergetica are datorii imense și anunță că ar putea intra în incapacitate de plată viitorul nu sună bine”, acuză Firea.

Social-democrata își încheie mesajul cu o întrebare-cheie pentru actualul primar al Capitalei. La care rămâne de văzut dacă Nicușor Dan va alege să-i și răspundă public. „Unde e apa caldă din afișul tău, Nicușor Dan?”, vrea să afle Firea.

„Și a mai reușit ceva majoritatea de dreapta care conduce orașul de la alegerile din 2020: s-a scumpit apa caldă și căldura! Iarna aceasta, facturile vor fi duble, după ce la propunerea lui Nicușor Dan gigacaloria a ajuns la aproape 330 de lei. Sigur că peste tot au crescut prețurile, dar puteau fi găsite soluții.

Aceste fapte nu contează pentru dreapta unită și salvatorul Bucureștiului. A fost mai importantă lupta politică, să câștige prin minciuni și să-i manipuleze pe bucureșteni folosindu-se de una dintre principalele probleme ale orașului. Iată că a venit încă un 28 Septembrie! Unde e apa caldă din afișul tău, Nicușor Dan?”, își încheie Firea mesajul postat pe rețeaua de socializare în dimineața zilei de miercuri.

207 afisari

12 COMENTARII

  1. Unde e banii furati.Vorbe de ins retardat
    Banii furati sunt la Plicusoru primarul de rahat si mucava
    Mucilatorul si pipi beau,colo e banii furati
    Vorbe de ins drogat si cu mintile duse cu sorcova

    Daca dupa intai octombrie stam fara apa calda
    Bai muci in buze, venim la tine
    Si te vom strange de jugulara ,bai securistoid ,bai basoalda
    Atunci sa te vad daca-ti convine!

    Ai furat la greu cu plicusorul si softul
    Bai ametitule du-te la spital
    Trateaza-ti boala de cap ,ia-ti Zoloftul
    Bai mincinosule ,bai drogat bai sacal

  2. Bai basoalda proasta si drogata,Barbu nu are nici in clin nici in maneca cu poeziile care va scot din minti !Cate clase ai bai minune a naturii ,baigui prostii nu esti capabil de o fraza fara greseli si inteligenta Mars la Catzu sa te invete el ,ca el a scris esee, s-au la Alinuta cea cu studii laUCDC facute cu bani si care stie doar cum sa furi din banci,sau la Babuina sotia gorilei cea care a inaugurat cu alti prosti pnlepre o corabie sparta.Sau dute la tatucu sa -ti arate casele cu care face evaziune fiscala Aprinde lumanari si canta pe la porti ,,traiasca tatuca”!Atata drogaiala duce la destrabalare si prostie bai extremistilor criminali !

    • muis t retardat : „poeziile ” nu scot pe nimeni din minti.
      ” esee ” ????
      esti agramat….sorry.

  3. ,,Esee” dupa cum declara maimuta zbarcita Am scris o gramada de ,,esee,,zicea boratura retardata ESTIprieten cu Catzu dar amandoi sunteti drogati penali si prosti

  4. Studentii sunt ,,iepuroi si manelisti” mai ales cei eminenti de la universitatile de stat ?!!!N-am stiut …Dar cei ce mananca muci ,se drogheaza si se reguleaza in dosuri cum esti tu ,ce sunt…bai deviat extremist ce esti!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger