AcasăPoliticaFirea, foc și pară după ce a auzit „soluția” șefului Termoenergetica: „Dacă...

Firea, foc și pară după ce a auzit „soluția” șefului Termoenergetica: „Dacă nu este demis urgent, înseamnă că…”

(sursa foto: facebook/Gabriela Firea)

Fostul primar al Capitalei reacționează dur pe marginea problemelor cu apa caldă și căldura din Capitală și mai ales a recentelor declarații venite din partea directorului Termoenergetica, incluzând-o pe cea cu „soluţia” boilerului electric pentru încălzirea apei pentru spălat.

Gabriela Firea îl critică fățiș nu doar pe Claudiu Crețu, ci și pe primarul general Nicușor Dan, succesorul acesteia în fotoliul de edil al Capitalei.

„Nemernicie “de dreapta”! Dacă nu este demis urgent, înseamnă că asta e politica nouă față de cetățeni! Acest domn impertinent, care îi umilește pe bucureșteni, este membru PNL sectorul 1. Se numește Claudiu Crețu și a fost uns de Nicușor Dan director peste instituția care trebuie să asigure apă caldă și căldură. Nu numai că nu și-au respectat promisiunea din campania electorală, de a avea agent termic pe 28 septembrie, dacă va fi ales primar Nicușor Dan, dar nici nu sunt în stare să înlocuiască țevile vechi, să facă revizii în timp util, să rezolve avarii urgent, dacă tot s-au cocoțat în astfel de funcții cu maximă răspundere!

Prin munca mea și a echipei mele au pe tavă 300 milioane de euro pentru reabilitarea rețelei de termoficare. Nu au fost în stare să aducă măcar 1 euro în plus, în acest an, dar nici să cheltuie în beneficiul cetățenilor suma obținută de noi”, acuză Firea, într-un mesaj transmis prin intermediul unei rețele de socializare.

Firea: Cred că omul nu a aflat că este primar!

Mai mult, social-democrata arată cu degetul în direcția primarului Capitalei, pe care îl acuză că se preocupa de cu totul altceva decât să rezolve problemele orașului, de parcă n-ar ști ce funcție ocupă la momentul de față. „Este din rău în mai rău în Capitală!

Dar primarul își consumă timpul și se răfuiește prin instanțe, ca pe timpul când era ong-ist, cu te miri cine. Asta e treaba lui de primar? Sunt instituții ale statului!

A fost ales să rezolve probleme : termoficare, transport, spitale, investiții, poluare, curățenie, persoane vulnerabile. Toate sunt înghețate! Cred că omul nu a aflat că este primar! Se joacă de-a tribunalele pe banii cetățenilor din București!”, susține Firea, pe Facebook.

Fosta șefă de la Primăria Capitalei: Dacă eu sau un om din subordinea mea am fi făcut o afirmație similară, eram linșați!

Revenind la declarațiile pe care le-a făcut, marți, la un post TV, directorul Termoenergetica, senatoarea PSD continuă șirul criticilor. Și aduce în discuție și numele fostului premier Ludovic Orban, până în urmă cu ceva săptămâni lider al PNL-ului.

„Cât despre “distinsul” domn care îi îndeamnă pe bucureșteni să-și cumpere calorifere electrice și boilere, nu pot spune decât că exprimă exact modul odios de a gândi al celor de la putere față de românii din toată țara, nu doar din București.

Dacă eu sau un om din subordinea mea am fi făcut o afirmație similară, eram linșați! Și pe stradă, și pe FB…

Niște șmecherași ajunși în funcții prea înalte, comparativ cu statura lor profesională și morală!

Acest penelist Crețu, prieten cu Orban, a fost și director la Elcen, pe timpul premierului Ludovic Orban. Adică instituția din subordinea guvernului care nu și-a modernizat CET-urile și din cauza căreia sunt mari pierderi pe rețeaua de termoficare – pierderi suportate tot de către bucureșteni!

Cu astfel de oameni fără scrupule în poziții cheie, nici nu este de mirare că în București e un dezastru din toate punctele de vedere!”, conchide Gabriela Firea.

345 afisari

1 COMENTARIU

  1. Firea care după 10 august ,a facut puci sa-l dea jos pe Dragnia și nu i-a reușit,apoi a vrut sa cumpere tramwaie de la turci care nu mai fabricasera deloc tramwai, in dauna celor de la firma ASTRA ARAD, firma românească care fabricau de o suta de ani ,se da acu de mare patrioată! Bucureștenii pe ăștia i-au vrut/votat pa! Firea a dat mil.euro catre televiziuni care s-o laude ce treaba a facut ea la primarie! Mai ales tembeliziunilor lu securistu Varanu și lu prostu de Mircea Badea vaccinistu/provaxxeru PLLii! Care se lauda ca-s cu CNN pe felie,cei ce mint/manipuleaza -dupa cum patronu Ted Turner a și recunoscut- cel mai mult pe Terra ca tembeliziune! Cu FoxTV nu se mai aliau și ei -antenele-că deh le place minciuna!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger