AcasăPoliticaFirea îl acuză pe Nicușor Dan că taie finanțarea pentru copiii nevoiași!

Firea îl acuză pe Nicușor Dan că taie finanțarea pentru copiii nevoiași!

Firea dezvăluie o nouă „realizare” a lui Nicușor Dan: „Din păcate, acest ajutor a fost tăiat de primarul general” (foto: facebook)

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse din Guvernul Ciucă, social-democrata Gabriela Firea, pare să nu-l scape din ochi pe actualul edil general al Bucureștilor.

Mai nou, Firea s-a oprit asupra unui proiect început în timpul mandatului său la Primăria Capitalei. Foarte părinți din București acordă o deosebită importanță sănătății dentare a copiilor lor, dar nu toți își permit, din punct de vedere financiar ca, atunci când e cazul, să meargă cu micuții lor la stomatolog, pentru a le fi aplicate aparate ortodontice.

„Nu toți părinții își permit aceste costuri!”

sursa foto: Facebook/Gabriela Firea

Social-democrata îl acuză pe Nicușor Dan că a anulat un astfel de proiect. „Încă un proiect anulat de actualul primar general! În urmă cu patru ani, anunțam proiectul Smile – aparate ortodontice pentru copiii din București. Circa 1.100 de copii au beneficiat de ajutorul oferit de Primăria Capitalei.

Pentru aceste aparate ortodontice, fixe sau mobile, părinții au fost sprijiniți cu sume între 750 de lei și 1.500 de lei, în funcție de nevoile stabilite de medicii stomatologi din rețeaua școlară. A fost un ajutor financiar consistent care acoperea și jumătate din costurile tratamentelor în cabinetele stomatologice private. Nu toți părinții își permit aceste costuri!”, susține Firea, marți, 21 iunie, într-o postare pe Facebook.

Fosta șefă de la primăria Capitalei susține că ajutorul a fost tăiat de actualul primar. „Din păcate, acest ajutor a fost tăiat de primarul general Nicușor Dan. Le-a considerat pomană și a spus clar și răspicat că nu susține „vouchere pentru dinți”. Păcat!”, conchide Gabriela Firea.

Despre proiectul “Smile – Mobile” se aflase că îi avea ca beneficiari pe elevii din București cu vârste cuprinse între 7–16 ani, identificați cu probleme dentare, fiind vorba de sprijin financiar sub formă de vouchere, pentru aplicarea de aparate ortodontice mobile.

117 afisari

4 COMENTARII

  1. Prostane ,stai in rahat,dar nu te lasi
    Ce sa le faci ,jumatate sunt buciuresteni
    Invatati cu ingaleala si grajdul de vaci
    Umblati nespalati ,drogati aerieni

  2. Acest gunoi creat de PSD Firea trebuie sa mearga la puscarie linga alte gunoaie Udrea si fata lui turnatorul chior si alcoolist Petrov care au distrus RO

    • Nu amesteca borcanele Firea este cinstita ,bun gospodar ,desteapta Voi sunteti niste lepre jegoase ,murdare si proaste Voi,penelepre hoate si mincinoase si criminale ,impreuna cu tabacheristii chiorului ,cu udrele ,alinutele salteliste ,cu usr eul securist si deviant sunteti cancerul romaniei pe care ati furat-o pana ati esuat-o Ati adus Bucurestiul cocina murdara cu sobolani si capuse de prosti ce sunteti Seful vostru ,este un homalau incet la minte ca si voi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger