AcasăPoliticaFirea demontează varianta liberalilor: ”Spun atâtea lucruri trăsnite!” Moţiunea, ”cât se poate...

Firea demontează varianta liberalilor: ”Spun atâtea lucruri trăsnite!” Moţiunea, ”cât se poate de legitimă”

Până să participe, miercuri, la ședința conducerii social-democrate, șefa PSD București a comentat varianta venită din rândul liberalilor, cu privire la momentul depunerii moțiunii de cezură la adresa actualului Guvern, și s-a arătat optimistă cu privire la soarta votului în Parlament.

Întrebată despre acuzația PNL cum că dacă nu ar fi avut loc Congresul PSD, formațiunea condusă interimar de către Marcel Ciolacu nu ar fi depus moțiunea de cenzură, Gabriela Firea a fost cât se poate de categorică. ”Doamne, dar liberalii spun atâtea lucruri trăsnite în ultima perioadă, încât nu mă mir că au făcut o astfel de afirmație. Eu aș vrea să răspundă de ce nu dublează alocațiile, de ce nu măresc pensiile, de ce Guvernul PNL îi apără pe pedofili (…) De ce nu s-a lucrat tot anul la Centura ocolitoare a Capitalei şi ieri premierul ne-a anunţat cu foc de artificii că încep lucrările. De ce, de ce acum, în campanie? La aceste întrebări să răspundă”, a replicat primarul Capitalei.

Firea: S-a făcut totul pompieristic

Gabriela Firea consideră că ”moţiunea este cât se poate de legitimă şi va trece”, social-democrata aducând și câteva argumente în susținerea acestei păreri. ”Pentru că, din păcate, Guvernul PNL nu a luat niciuna dintre măsurile sanitare benefice populaţiei care au fost luate în lumea civilizată. Nu s-a testat, nu s-a izolat, s-a făcut totul pompieristic. În momentul în care am propus un program de testare pentru cea mai mare comunitate urbană din țară şi anume Capitala am fost blocată. Acum la fel cu programul pentru plasma sanguină”, a susținut Firea.

Vă amintim că recent, de la Parlament, Marcel Ciolacu anunțase depunerea moțiunii prin care PSD-ul vrea să vadă plecată de la Palatul Victoria actuala echipa guvernamentală. La acel moment, șeful interimar al principalei formațiuni de opoziție declara că formațiunea are o propunere de premier, care nu e membru al PSD.

sursa foto: Facebook/Gabriela Firea

91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger