AcasăPoliticaFirea, declarații de la Primărie, după ce a pierdut alegerile: ”S-a încercat...

Firea, declarații de la Primărie, după ce a pierdut alegerile: ”S-a încercat demolarea mea” – VIDEO

Firea, declarații din sediul Primăriei, după ce a pierdut alegerile: ”S-a încercat demolarea mea”

După ce a pierdut cursa electorală în care a participat, în speranța că va obține un al doilea mandat în fruntea Primăriei Capitalei, Gabriela Firea a transmis, luni după-amiază, un mesaj din sediul instituției pe care a condus-o timp de patru ani.

”Vreau să las toate lucrurile în ordine, pentru că așa mi se pare normal. (…) Prețuiesc fiecare vot și îl port în suflet și promit să nu vă dezamăgesc niciodată. (…) Din momentul în care am ajuns la primărie și până acum am deblocat foarte multe proiecte (….). În ciuda invectivelor, campaniei nedemne și murdare (…) ceea ce nu se poate demola, chiar dacă s-a încercat demolarea mea, sunt faptele, sunt proiectele”, a ținut să transmită social democrata, făcând trimitere la Spitalele Gomoiu și Foișor, dar și la prima etapă a Podului Ciurel.

”Până la urmă, e mai bine că se întâmplă lucrurile așa”

Spunând că nu știe deocamdată ce anume va face după ce își încheie activitatea la Primăria Generală și că se va gândi până va lua o decizie, urmând să se consulte și cu familia, Firea a lăsat să se înțeleagă că, și dacă ar fi câștigat alegerile locale, nu ar fi avut deloc o misiune ușoară când era vorba de concretizarea proiectelor, dată fiind noua majoritate la nivel de consilieri generali.

”În Consiliul General, majoritatea va fi asigurată (…) de PNL, USR și PLUS, care au (…) mai mult decât majoritate simplă. Cred că până la urmă, cu toată suferință de moment, e mai bine că se întâmplă lucrurile așa. Probabil dacă aș fi primit de la bucureșteni un al doilea mandat acesta ar fi fost aproape imposibil de exercitat, din cauza faptului că nu aș fi avut susținere în Consiliul General și orice proiect aș fi propus ar fi fost blocat. Tot ce am realizat în acești 4 ani s-a bazat pe o majoritate asigurată de consilierii generali PSD și ALDE, în chestiuni punctuale am mai primit voturi de la PNL și PMP”, a fost auzită spunând social-democrata în mesajul transmis via Facebook.

Vă amintim că Gabriela Firea a ieșit pe locul 2 la recentele alegeri pentru Primăria Capitalei, câștigate de către Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL, USR și PLUS. După aflarea primelor rezultate, Firea a transmis un prim mesaj, tot pe o rețea de socializare, spunând că așteaptă rezultatele oficiale, nu pe cele de tip exit poll-uri. DETALII AICI.

 

author avatar
Cristina Stefan
187 afisari

2 COMENTARII

  1. Așa a zis proasta asta pandelistă? Că poartă voturile în suflet? S-a pișat pe ea. Multă beznă mai bîntuie prin craniile unora!

  2. Venetica Firea gabi,ajunsa din prompterista, senatoare și primar al Bucureștiului facuta politician de Dragnea și voiculescu varanu nu a realizat nimic in 4 ani.Iar in 10 aug.2018 a vrut sa rupa PSD și sa lovească in Dragnea care o facuse sen.si primar!! Reclame in media de zeci de mil.€ pt.ea din bani publici,și realizari zero.Oamenii au penalizat-o.Firea in afar că e tare-n clonț, nimic nu a facut ca primar!PSD u lu ciolacu și Dîncu e pe făraș.Oprișan zicea ca la europarl.sa pierdut la el in Vrancea,a avut un scor f.mic! din cauza lui Dragnea.Azi oprisan a pierdut postul de preș.CJ.Ca și la europarl. Tot din vina sa și nu a lu Dragnia!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger