AcasăPoliticaFirea, de 1 decembrie: „Să lăsăm deoparte toate supărările şi nemulţumirile şi...

Firea, de 1 decembrie: „Să lăsăm deoparte toate supărările şi nemulţumirile şi să ne bucurăm că suntem ROMÂNI!”

Firea, de 1 decembrie: „Să lăsăm deoparte toate supărările şi nemulţumirile şi să ne bucurăm că suntem ROMÂNI!”Firea, de 1 decembrie: „Să lăsăm deoparte toate supărările şi nemulţumirile şi să ne bucurăm că suntem ROMÂNI!”(sursa foto: Facebook)

Social-democrata Gabriela Firea, aflată în fruntea Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de șanse în Guvernul Ciucă, a transmis un mesaj special miercuri, de 1 decembrie, de Ziua Națională a României.

Cu trimitere la spusele lui Alexandru Vlahuță, autorul volumului „România Pitorească”, social-democrata le propune oamenilor să-și amintească de 1 decembrie, poate mai mult ca oricând, de sacrificiile înaintașilor.

„Într-o ţară aşa de frumoasă, cu un trecut aşa de glorios, în mijlocul unui popor atât de deştept, cum să nu fie o adevărată religie iubirea de patrie şi cum să nu-ţi ridici fruntea, ca falnicii strămoşi de odinioară, mândru că poţi spune: Sunt ROMÂN!

Sunt vorbele lui Alexandru Vlahuţă. România Pitorească a lui Vlahuţă! România Pitorească a noastră, a tuturor românilor, oriunde ne-am afla pe acest pământ!

De Ziua României, îţi propun să nu o mai pedepsim atâta prin vorbe şi prin fapte, ci să ne amintim cât de multe sacrificii s-au făcut pentru acest petic de pământ”, transmite Firea, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, în dimineața zilei de miercuri, 1 decembrie.

Firea: „ROMÂNIA trebuie să aibă un ideal, idealul unei ţări suverane şi prospere, respectate în lume”

Această zi specială pentru poporul român ar trebui să fie marcată de bucurie, bucuria de a fi român, consideră fosta șefă de la Primăria Capitalei. „Astăzi este ziua noastră! Să lăsăm deoparte toate supărările şi nemulţumirile şi să ne bucurăm că suntem ROMÂNI!
ROMÂNIA trebuie să aibă un ideal, idealul unei ţări suverane şi prospere, respectate în lume. Să învăţăm lecţia înaintaşilor noştri şi să rămânem cu faţa la istorie!

Cu fiecare bătaie a inimii şi cu fiecare respiraţie, în zile fericite sau în tristeţi împovărătoare, dragostea de ţară ne rămâne neschimbată, precum dragostea de mamă.

La mulţi ani, ROMÂNIA!

La mulţi ani, tuturor românilor!”, a mai transmis Gabriela Firea, pe rețeaua de socializare.

Firea: „Să fie o ţară din care tinerii să nu mai fie tentaţi să plece”

Zilele trecute, la scurt timp după ce și-a preluat atribuțiile ministeriale, Firea ținuse să sublinieze un aspect ce vizează activitatea ministerului pe care îl va conduce, în cadrul Executivului Cîțu. „Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse nu va fi o instituţie care va oferi doar vouchere şi suplimente, ci va stabili politici publice necesare pentru stimularea natalităţii, astfel încât în ţara noastră nu doar să locuim, ci şi să trăim bine şi să fie o ţară din care tinerii să nu mai fie tentaţi să plece pentru că aici nu îşi pot întemeia o familie, nu îndrăznesc să aibă copii pentru că sunt dificultăţi financiare sau nu sunt condiţii.

În afară de anumite stimulente, ne propunem să creştem numărul de creşe, de grădiniţe, inclusiv în birourile care există care în marile oraşe”, declara Firea, săptămâna trecută.

84 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce au facut? Au modificat regulamentele? De cand masca-botnita(nu masca de gaze) face parte din tinuta militara, sau asa este noua tinuta de parada? Intreb si eu? Vai si amar ce sa- ales de armata in care am crescut de la 14 ani. Mai devreme la TV , un domn col. era tare mandru sa ne spuna numarul militarilor, personal TESA, etc. Cand se cumpara un pistol,racheta sau ce or mai cumpara ei, mai apare cate un destept la TV sa spuna; nu de altceva, dar sa nu se mai chinuie potentialul dusman, spion sa afle, pt. ca la noi totul este la TV si pe net.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger