AcasăPoliticaFirea știe când pică Guvernul Cîțu. Anunțul fostului primar al Capitalei

Firea știe când pică Guvernul Cîțu. Anunțul fostului primar al Capitalei

Firea, cu ochii pe Coaliție. Ce convingere are: ”Mai mult de cele şase luni de miere...” (foto. Facebook)

Reprezentanții principalei formațiuni de opoziție nu scapă din ochi coaliția de guvernare.

Recent, prim-vicepreședintele PSD și fost edil al Capitalei a făcut referire alianța formată din PNL, USR PLUS și UDMR. Social-democrata s-a declarat pesimistă cu privire la viitorul acestei coaliții de guvernare.

”Din experienţa jurnalistică la care se adaugă cea politică, mai mult de cele şase luni de miere nu cred că vor rezista, din păcate, şi cred că preşedintele Iohannis va trebui, nu ştiu, poate în luna martie, aprilie – nu îi dau eu sfaturi, are cine să îl sfătuiască, nu am această aroganţă să consider că deţin adevărul absolut – va trebui să tragă o linie după perioada de acomodare. Eu sunt convinsă că acum fiecare încearcă să se acomodeze în funcţia publică, cei care sunt noi în funcţii publice”, a susținut Gabriela Firea, miercuri seară, la Antena 3, confirm news.ro.

Mai mult, social-democrata a adus în discuție faptul că a observat că liberalii şi membri ai USR-PLUS au ajuns să se atace deja reciproc.

Fost ministru: ”Salvați-i pe români de USR-iști!”

Mesajul prim-vicepreședintelui PSD vine după ce, recent, și fostul ministru social-democrat al Muncii, Marius Budăi, aducea în discuție certurile apărute la nivelul Coaliției. ”Uniunea Salvați România ar trebui să își schimbe numele în Uniunea Salvați-i pe Români de USR-iști! Asta deoarece niciunul dintre angajamentele pe care USR-PLUS și le-a luat în campania electorală nu sunt respectate!

În schimb, membrii Coaliției de Guvernare de la USR-PLUS și PNL nu fac altceva decât să se certe permanent între ei, în pofida încercărilor președintelui Klaus Iohannis de a-i aduce la masa dialogului. (…) Acesta este tabloul noii guvernări PNL-USR-PLUS-UDMR: venituri înghețate pentru români, investiții în infrastructură amânate și pandemia scăpată de sub control! Salvați-i pe români de USR-iști!”, a transmis deputatul Budăi, marți, pe pagina sa de Facebook.