AcasăPoliticaFirea dă de pământ cu Guvernul Orban și cere de uregență asta!...

Firea dă de pământ cu Guvernul Orban și cere de uregență asta! „Nu sunt mai periculoase decât bisericile!” VIDEO

Primarul Capitalei nu poate trece cu vederea faptul că Executivul nu a inclus printre recent-anunțatele măsuri de relaxare a restricțiilor antiCOVID și redeschiderea teatrelor.

„Nu vom înţelege absolut niciodată, pentru că nu există argument temeinic, de ce Guvernul nu acceptă redeschiderea teatrelor. Pentru că ele nu sunt mai periculoase decât bisericile”, a fost auzită spunând Gabriela Firea, joi, la începutul şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Fără să lase urmă de dubiu cum că nu susține reluarea slujbelor în lăcașurile de cult, în prezența credincioșilor, primarul Bucureștilor insistă asupra faptului că s-ar fi luat măsuri care să asigure siguranța atât a celor care fac parte din echipele acestor instituții culturale, cât și a spectatorilor.

„Apreciem faptul că se redeschid biseririle pentru că în draftul de stare de alertă nr 2 nu erau cuprinse și bisericile pentru a fi redeschise. Teatrele rămân în continuare (sic!) închise, deşi noi am propus un program prin care să se vânză mai puţine bilete pentru spectatori decât numărul de locuri şi am fi luat toate măsurile de protecţie necesare atat pentru actori, regizori, cât și pentru actori”, a ales să sublinieze Firea.
Remarcile edilului social-democrat vin ca urmare a anunțului pe care îl făcuse săptămâna trecută, cum că din 15 iunie ar fi urmat să fie redeschise publicului teatrele și institutiile de spectacole administrate de Primaria Capitalei se redeschid pentru public. Vestea a fost urmată rapid de o reacție din partea Grupului de Comunicare Strategică, aflat sub oblăduirea Guvernului. DETALII AICI.

author avatar
Cristina Stefan
237 afisari

1 COMENTARIU

  1. TOTUSI IN PRIMUL RIND AR TREBUI DESCHISE LOCURILE JOACA IN AER LIBER ! NU PACANELE ,NU BISERICI SAU BODEGI . COPII AU AJUNS COPII STRAZILOR !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger