AcasăPoliticaFirea, atac nimicitor la adresa ministrului Vlad Voiculescu: ”Fix ca în fabula...

Firea, atac nimicitor la adresa ministrului Vlad Voiculescu: ”Fix ca în fabula cu măgarul dus la târg”

Firea, atac nimicitor la adresa ministrului Vlad Voiculescu: ”Fix ca în fabula cu măgarul dus la târg” (sursa foto: Facebook)

Fostul primar al Capitalei l-a luat în vizor pe actualul ministru al Sănătății, după ce s-a aflat de reacția venită din direcția instituției pe care o conduce Vlad Voiculescu, pe tema Revelionului de la postul public de televiziune – subiect îndelung discutat în spațiul public, în ultimele zile.

Gabriela Firea dă de înțeles că altele ar trebui să fie preocupările ministrului, în plină pandemie, și pe fondul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, în plină desfășurare în România.

”Acum am înțeles de ce Orban a cedat scaunul lui Tătaru de la Sănătate atât de ușor pentru Vlad Voiculescu – USRPlus. Este fix ca în fabula cu măgarul dus la târg “să-l fac de râs, nu să-l vând”. În plină pandemie… cu mutații, în start de campanie de vaccinare simbolică și slowly, în criza spitalelor pentru pacienții cronici abandonați de guvern, noul ministru al sănătății are preocupări “majore” pentru reforma sistemului de sănătate : “mimica actorilor din noaptea de Revelionul la TVR” peste care trebuie să se năpustească “statul, conform legii”?‍♀️?‍♀️?‍♀️”, susține prim-vicepreședintele PSD, într-un mesaj transmis marți pe pagina sa de Facebook.

Firea: Măcar Tătaru ne înnebunea cu “platouașele dințate”

”N-ar putea să acționeze instituțiile statului împotriva celor care îngreunează accesul la sănătate al pacienților non-covid?

Dar asupra celor care au blocat politic testarea extinsă a bucureștenilor, care ar fi salvat sute de vieți și ar fi protejat de infectare alte câteva mii?”, se întreabă fostul primar al Capitalei.

Mai mult, Firea aduce în discuție și declarațiile pe care le-a făcut, pe parcursul ultimelor luni, fostul șef de la Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru, care vorbea despre platouri și cocoașe, când venea vorba despre evoluția cazurilor de COVID de la noi din țară.

”Observ cum oameni tineri în politică și care își fac un titlu de glorie din școlarizările “pe afară”, care se pretind a fi democrați, open mind, progresiști, vizionari, salvatori, unici, irepetabili, plini de soluții și inovații, – pe FB!!! -, când ajung într-o funcție publică, dau măsura cinismului, stupizeniei și reflexelor dictatoriale cu muuult mai accentuate decât ale celor pe care i-au înfierat și împotriva căror au luptat!

Vrei să cunoşti un om? Dă-i o putere mare! Iată! Și da! Măcar Tătaru ne înnebunea cu “platouașele dințate” și “cocoașele” covidului! Nu-și pierdea vremea să publice comunicate despre pamfletele de la TV! Doar e democrație, nu? Sau nu??”, conchide Gabriela Firea.

Anunțul Ministerului condus de Voiculescu

Reacția fostului primar general al Capitalei vine după ce luni, dintr-un comunicat al MS, se aflaseră, între altele, că ”Ministerul Sănătății dezaprobă producția care a fost promovată de Societatea Română de Televiziune (TVR) în noaptea dintre 31 decembrie 2020 și 1 ianuarie 2021 și care prin discurs, mimică, mesajul transmis instiga la nesupunere a publicului față de măsurile de protecție luate de autorități”, dar și că instituția ”solicită păstrarea unei informări corecte și bazate pe adevăr, în interesul public și îndeamnă la respectarea, în continuare, a tuturor măsurilor de protecție și igienă stabilite pentru limitarea infecției cu SARS Cov-2.”

author avatar
Cristina Stefan
397 afisari

2 COMENTARII

  1. Usor cu pianu si ciocu-mic , DaNutA are sacii cu surprize pentru toti , stati la rand …..

  2. Maaamā, nu știam cîtā cultură zăcea și în madam Pandele! Să ne spicuiască și din ” Acul și Barosul ” ceva, o rugăm frumos.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger