AcasăPoliticaFirea, atac la Nicușor Dan: Ce a făcut în 3 ani de...

Firea, atac la Nicușor Dan: Ce a făcut în 3 ani de mandat? Apa caldă s-a îngălbenit în afișul de campanie

sursa foto: Facebook/Gabriela Firea

Gabriela Firea îl critică din nou pe succesorul său în fotoliul de primar general al Capitalei. Social-democrata aflată în fruntea PSD București readuce în discuție problema lipsei apei calde în Capitală.

Un neajuns cu care s-au confruntat în ultima perioadă mulți locuitori ai Capitalei, în plină vară, oamenii fiind nevoiți să găsească soluții pentru a încălzi apa, în condițiile în care la robinetele din apartamentele lor curgea doar apă rece.

Firea: Adevărata salvare a primarului general a fost moștenirea lăsată chiar de mine

Ministrul Firea susține că în 3 ani de zile, principala preocupare a „primarului de tip nou” a fost să se victimizeze că nu ar avea bani şi că ar avea datorii lăsate de fosta administraţie, adică din perioada în care social-democrata a fost primar general.

Capitala României s-a întors în timp sub bagheta așa zisului salvator, pus în scaunul de primar printr-o campanie mincinoasă! Ce a făcut primarul general în 3 ani de mandat? Apa caldă s-a îngălbenit în afișul de campanie și aburul din duș ar vrea să ascundă rușinea candidatului ajuns primar înșelând bucureștenii.

Cea mai vestită promisiune de campanie a ajuns chiar si de râsul lui Nicușor Dan, întrebat de reporteri despre acest subiect.

Adevărata salvare a primarului general a fost moștenirea lăsată chiar de mine si echipa mea la primăria Capitalei, proiectul în valoare de aproape 280 milioane de euro din fonduri europene pentru reabilitarea a circa 200 km de conducte principale.

Acesta este doar un exemplu.

În 3 ani de zile, principala preocupare a “primarului de tip nou” a fost să se victimizeze că nu ar avea bani și că ar avea datorii lăsate de fosta administrație. Ca justificare de ce nu face nimic, nici măcar să continue proiectele lăsate de mine, unele aproape de finalizare”, susține Gabriela Firea, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

Firea: Nu este nimic mai fals decât veșnica scuză a lui Nicușor Dan că a plătit datorii

Firea continuă prin a arăta cu degetul spre Nicușor Dan și referitor la „scuza” acestuia cum că nu ar fi primit suficiente fonduri de la Guvern.

„Datorii are orice primar atunci când preia mandatul de la fosta administrație”, susține Firea, care motivează această concluzie prin faptul că „proiectele se desfășoară în ani de zile”. „Dar obligatia primarului este să ducă la îndeplinire promisiunile din campanie, să ofere cetațenilor o viață mai bună prin proiecte adecvate.

În plus, nu este nimic mai fals decât veșnica scuză a lui Nicușor Dan că a plătit datorii și că nu a primit bani suficienți de la guvern!

A avut și are sume duble sau chiar triple de la guvernele PSD și PNL și, anterior, PNL și USR, față de sumele care erau livrate către Primăria Municipiului București pe perioada când eram eu primar”, a mai notat Firea.

sursa foto: Facebook/Gabriela Firea

Mesajul social-democratei a venit pe fondul desfășurării unei ședințe a organizației PSD București, în care, din câte a anunțat Firea, a analizat „liniile de acțiune pentru Capitală”, alături de secretarul executiv al organizației Alexandru Hazem Kansou, liderii organizațiilor de sector, deputatele Rodica Nassar și Nicoleta Goleac, Rareș Hopincă- city manager primăria sectorului 5, senatorii Gabriel Mutu și Adrian Streinu Cercel, președinta organizației de femei a PSD București, Anca Comănici, președintele organizației de seniori PSD București, Roland Săvulescu, consilierul general Honorius Circa, președintele organizației de tineret Alexandru Susai.

„Un program nou, adaptat nevoilor oamenilor, la standardele unei capitale europene, care să facă uitat dezastrul incredibil făcut de actualul primar general și cei care îl susțin”, conchide Gabriela Firea.

378 afisari

22 COMENTARII

  1. INTREBARE…..CAT DE JOS AU AJUNS MAFIOTII DIN BILDERBERG DACA DUPA 33DE ANI VIN CU ACELEASI PANARAME SI MARIONETE?…..ESTI EXPIRATA……

  2. Doamna Firea pe vremea când erați primar nu am avut apa calda , caldura , parcuri curate, străzi curate in sectorul 4. Schimbați “placa” și discursul, ce funcție vizați de ne agresat-o cu de pârâții!?

  3. De ce ne tot blamati primarul,
    Noi vrem pe Muciu potlogarul
    Ca de cand el tot ne conduce
    Orasul nostru mereu pute

    Si sobolani noi tot dresam
    Cat de curand o sa-i mancam
    Prin parcuri or sa pasca vaci
    La pranz noi vom manca gandaci

    Umbla cu capul nespalat
    Primarul nostru rezistat
    Primarul nostru minimal
    Mereu prezent la tribunal!

    Mai Mucisisor stai binisos
    Ca acusi iti vine un plicusor!

    • la ce categorie te încadrezi: retardat, mincinos, milog, profitor ori infractor roș/galben/hauriu? Și ce iq ai???

  4. BLESTEMUL UNEI NATII…………….
    EA CALIFICATA IN SERVICIUL PUBLIC PE SUB BIROURI , EL REZOLVA PROBLEME PUBLICE NUMAI CU GAZETA MATEMATICA IN MANA ………………………

    • Asta cu ,,pe sub birouri” e valabila pentru ciociolinele lui Iohanus :Turcana cea cu barca si trezita moarta si raraita ceea care acum este justitia in persoana cu scoala D Cantemir Baaa prostane unde ai vazut tu femei Social-democrate care au distrus case si familii cu c.u,r,u precum cele doua orfeline pndliste lepriste Da-mi doar un exemplu Social -democratii sunt oameni de alta factura nu criminali de tarani si muncitori Siktir lepra drogata!

  5. Un gunoi POLITIC PSD O femeie care au distrus Bucurestiul La puscarie cu aceasta infractoare FIREA

  6. Nici macar nu ai curaj sa-ti dai numele pentru aberatia asta de articol!!! PUPINCURISTULE/O!!!!

  7. Usr-istu,o mizerie umaná!
    In schimb,tutá,pozeazá in inger,de parca ar fi mai breazá!
    Amandoi…in aceeasi oalá!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger