AcasăPoliticaFirea anunță planul. Ce urmează să voteze senatorii PSD, ”chiar dacă este...

Firea anunță planul. Ce urmează să voteze senatorii PSD, ”chiar dacă este o inițiativă a partidului AUR”

Firea anunță planul. Ce urmează să voteze senatorii PSD, ”chiar dacă este o inițiativă a partidului AUR”

Fostul primar social-democrat al Capitalei critică fățis poziția parlamentarilor de la USR PLUS, mai exact opoziția față de ideea înființării unei comisii de anchetă pe tema situației de la Foișor, de săptămânile trecute, pe vremea când Vlad Voiculescu era încă ministru al Sănătății. Mai exact a evacuării pacienților, seara târziu, de la unitatea medicală din Capitală, după ce s-a hotărât transformarea sa în spital suport-COVID.

”Mă copleșește lipsa de umanitate a noilor conducători, chiar dacă am văzut și cunoscut multe caractere și situații în viața mea. Totul este pe negat, pe dărâmat, pe diabolizat a tot ce s-a făcut înainte de descălecarea lor printre noi. Senatorii USR/Plus s-au exprimat vehement împotriva constituirii Comisiei de anchetă pentru situația gravă de la Spitalul Foișor, unde le-a fost pusă în pericol viața pacienților, pentru că ministrul lor Usr/Plus a ordonat evacuarea urgență! Fără niciun pic de milă față de oamenii proaspăt operați, fără rușine de familiile lor, fără teamă de Dumnezeu!

Împroșcând în stânga și în dreapta cu invective, că tot ce a fost înaintea lor e rău – am văzut de ce sunt ei în stare la guvernare prin emblematicii reprezentanți Voiculescu, Mihăilă, Ghinea etc -, senatorii USR/Plus au anunțat că NU sunt interesați să afle adevărul, că ei nu sunt procurori – cu alte ocazii ce le mai plăcea să ia pâinea de la gură anchetatorilor, când nu erau ei vizați direct -, și că săptămâna viitoare, la vot final în Senat, vor vota împotrivă”, susține Firea, într-un mesaj transmis joi pe pagina sa de Facebook.

Firea: Au dovedit că sunt iraționali, cinici

Criticile senatoarei aflate în postura de prim-vicepreședinte al PSD-ului nu se opresc aici. Dimpotrivă – continuă pe un ton și mai dur, cu acuzații de cinism și chiar de manipulare.

”Nu votul lor mă surprinde – au dovedit că sunt iraționali, cinici, lipsiți de sensibilitate față de oameni, ci atitudinea lipsită de empatie, manifestată în timp ce anunțau victorios ceva împotriva cetățenilor. (…) Au obținut votul cu lozinci, manipulări, campanii negative în on-line și acum nu le mai pasă nici măcar de cei care le-au dat votul, darămite de toți românii, așa cum este constituțional și moral! Când e unul de-al lor în mod evident vinovat, sar ca ulii să-l apere, să-acopere! Calcă pe cadavre!!”, susține Firea.

Fosta șefă de la Primăria Capitalei: Vrem ca astfel de acțiuni iresponsabile să nu se mai repete!

În tot acest context, social-democrata anunță susținerea inițiativei Alianței pentru Unirea Românilor – AUR, privind constituirea Comisiei de anchetă în cazul Foișor, în sensul în care senatorii PSD ar urma să voteze în favoarea unui astfel de demers.

”Grupul de senatori social democrați va vota marți PENTRU constituirea Comisie de anchetă în cazul Foișor, chiar dacă este o inițiativă a partidului AUR, pentru a dovedi o dată în plus că ne pasă de oameni în general, de pacienți în acest caz particular, că ne dorim o strategie coerentă în domeniul sănătății – nu haosul pe care îl avem acum -, și că vrem ca astfel de acțiuni iresponsabile să nu se mai repete!”, anunță Gabriela Firea.

491 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger