AcasăPoliticaFirea, acuzații grave: Finanțează nu doar campanii împotriva mea, nu doar filaje...

Firea, acuzații grave: Finanțează nu doar campanii împotriva mea, nu doar filaje…

Firea, convinsă că PSD va câștiga alegerile! Au nu una, ci patru variante de premier

Social-democrata Gabriela Firea iese la rampă cu acuzații grave. Primarul general al Bucureștilor vorbește despre o coalizare împotriva sa, dar și despre filaje.

Edilul a adus în discuție anumite semnale pe care le-ar fi primit în acest sens, făcând aluzii în direcția unor firme care au pierdut contracte cu Primăria Generală a Capitalei. ”Nu pot să ignor anumite semnale pe care le primesc, anumite lucruri pe care le interpretez. Faptul că mi se transmite din ce în ce mai mult că s-au coalizat cele 4-5 firme-căpușă, care aveau doar ele contracte preț de 15-20 de ani la Primăria Capitalei, înainte să vin eu și care aveau tarife și prețuri foarte mari pe seama bucureștenilor și pe care le-am îndepărtat, înființând acele Companii Municipale – care sunt ale bucureștenilor și care lucrează pentru bucureșteni la tarife reduse și la prețuri corecte, (…) aceia s-au coalizat împotriva mea, finanțează campanii împotriva mea și inclusiv finanțează oameni politici – cele 4-5 firme care au pierdut contractele cu Primăria Capitalei în momentul venirii mele – (…) să se răzbune pe mine și să încerce să impună un alt primar general. Și finanțează, repet, nu doar campanii împotriva mea, nu doar filaje…” a declarat Gabriela Firea, la Antena3.

Întrebată dacă a fost filată și când anume, social-democrata s-a rezumat să spună că atunci când va considera că e momentul potrivit, va veni și cu dovezi în sprijinul acestor afirmații.

”Cu siguranță și la momentul potrivit voi pune la dispoziție aceste dovezi. Pentru că, vă dați seama, pare că sunt singură, nu sunt singură, sunt cu oamenii, oamenii sunt de partea mea și mulți m-au informat că au observat de câte ori merg în trafic că am în spatele meu codiță. Nu mă duc nicăieri într-un loc unde să-mi fie rușine că sunt acolo, mă duc la serviciu și acasă. Codiță… filaje, bineînțeles. Ei cred că cine știe unde mă duc, cu cine mă întâlnesc și ce fac. Între timp, probabil că s-au plictisit de aceste filaje, că mă consideră prea banală, că mă duc de acasă la serviciu și de la serviciu acasă”, a susținut Firea.

Declarațiile au fost făcute chiar în seara zilei în care Victor Ponta și Robert Negoiță, actualul primar al sectorului 3, au anunțat alianța pentru alegerile locale, cursă electorală în care Gabriela Firea va participa, cu intenția de a obține un nou mandat de primar general. Anunțul celor doi politicieni a generat mai multe reacții la nivelul PSD, inclusiv din partea liderului Marcel Ciolacu, dar și din direcția purtătorului de cuvânt, senatorul Lucian Romașcanu. DETALII AICI.

169 afisari

1 COMENTARIU

  1. Robert negoita ,ponta …2 secaturi Cel putin Negoita acesta ..este un mafiot notoriu ,un hot dovedit ,un curvar care si duce amantele prin locuri exotice pe banii nostri Nu le convine ca au fost dati deoparte de la tzatza cea manoasa a bucurestiuluiDe 20 de ani si au pus capusele la supt din banii nostri Acum gata bai NEAGOITA Gata !ajunge!Acam intarcat balaia !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger