AcasăPoliticaFirea a venit la sediul PSD: ”Nu am de ce să mă...

Firea a venit la sediul PSD: ”Nu am de ce să mă rușinez. Vreau să văd caracatița”

Firea a venit la sediul PSD: ”Nu am de ce să mă rușinez. Vreau să văd caracatița”

La două zile de la alegeri și tot atâtea mesaje transmise prin intermediul rețelelor de socializare, după ce a pierdut cursa electorală pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Capitalei, Gabriela Firea a ajuns la sediul PSD-ului.

Până să intre în clădire, Firea a răspuns mai multor întrebări de la presă. Și a precizat, între altele, că nu are ce să le reproșeze primarilor de sector de la PSD care nu au reușit să câștige alegerile. ”Îl felicit pe Daniel Băluță, cel care a câștigat (…) Îmi pare rău că ceilați au pierdut, deși au muncit foarte mult. Și în cazul lor și în cazul meu, din păcate campania negativă din online și total mincinoasă (…) ne-a afectat foarte mult. (…) Eu am făcut campanie pozitivă în online”, a fost auzită spunând Gabriela Firea, marți dimineață, din curtea sediului central al Partidului Social Democrat.

Totodată, edilul în exercițiu l-a săgetat pe succesorul său recent ales în fruntea Primăriei Generale, în privința unor declarații din campania electorală ce a precedat scrutinul din 27 septembrie. ”Eu nu fug de răspundere (…) și nu am de ce să mă rușinez. Am obținut foarte multe voturi, mai ales într-o campanie bazată numai pe minciuni la adresa mea. Că am o caracatiță… Eu vreau să văd caracatița când va ajunge dl Dan și va căuta caracatița, va chema caracatița la ședință. Nu există o caracatiță! Acelea au fost minciuni de campanie”, a mai declarat Firea.

Afirmațiile social-democratei au legătură cu ce spusese Dan la plecarea de la urne. ”Aștept de mult votul ăsta, vă spun că am votat cu sete. Am votat ca să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiță de interese, de neamuri, de prieteni, de nași, de fini (…) care au ținut în subdezvoltare orașul ăsta”, declarase Nicușor Dan în ziua alegerilor locale, când a venit cu familia la vot.

245 afisari

1 COMENTARIU

  1. Hai sa vedem totusi ce va face ,,muci”Sa speram ca bucurestenii nu si vor musca mainile de ciuda .Sa speram ca acest controversat plicusor ban se va da pe brazda pentru ca Plavanus are totusi o doza de ura asupra sa si statul paralel nu se va indrepta asupra sa

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger