AcasăPoliticaFirea a răbufnit. Nicușor Dan, luat în vizor: Oare doarme liniștit primarul...

Firea a răbufnit. Nicușor Dan, luat în vizor: Oare doarme liniștit primarul “dreptei”, știind câtă suferință provoacă?

Firea a răbufnit. Nicușor Dan, luat în vizor: Oare doarme liniștit primarul “dreptei”, știind câtă suferință provoacă? (sursa foto: Facebook)

Fosta șefă de la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a lansat un tir de critici la adresa succesorului său din fotoliul de edil al Bucureștilor, pe un subiect sensibil, dat fiind vorba că e vorba despre persoane cu boli cronice.

”Mă întreb: oare doarme liniștit primarul “dreptei”, știind câtă suferință provoacă? Peste 60 000 de bolnavi cronici din București au fost uitați, părăsiți de noul primar cu inimă de piatră! Din februarie, nu le-a mai achitat sprijinul financiar de 500 de lei lunar, acordat de Primăria generală la propunerea mea, cu votul consilierilor generali social – democrați, de peste 3 ani.

6 luni în care acești oameni, aflați într-o situație critică – persoane cu dizabilități -, au dus-o din ce în ce mai rău, pentru că și suma primită de la guvern este infimă.

Se întreabă, oare, domnul Dan, la ce au renunțat acești oameni năpăstuiți de soartă? La medicamente, la alimente, la terapii, la plata utilităților? Are vreo remușcare?”, întreabă Firea, într-un mesaj transmis marți, 10 august, pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Firea: Nu vrea să plătească, pur și simplu!

Senatoarea social-democrată nu se oprește aici cu criticile exprimate la adresa actualului edil al Capitalei.

”Bani sunt, nu există scuza lipsei de buget! Nu vrea să plătească, pur și simplu! E preocupat doar de satisfacerea sponsorilor și a camarilei politice!”, susține Gabriela Firea.

Săgeți și la adresa PNL și USR PLUS

Mai mult, nici liberalii conduși de Ludovic Orban și nici reprezentanții USR PLUS, formațiunea în fruntea căreia se află Dan Barna și Dacian Cioloș, nu scapă de săgeți venite din direcția social-democratei. Care aduce în discuție inclusiv scumpirea transportului în comun, măsură aplicată de la 1 august.

”Pnl și Usr – Plus, care l-au făcut primar pe acest om incapabil, indiferent și insensibil, fac ceva? Se implică pentru oameni?

În campanie au promis marea cu sarea, inclusiv că nu scumpesc transportul – și l-au scumpit -, că vor livra apă caldă – și nu au livrat -, că nu vor tăia sprijinul pentru persoane cu dizabilități, și l-au suspendat! O acțiune monstruoasă! Oameni care nu au milă de semenii lor aflați în nevoie!”, susține Firea, în încheierea mesajului transmis prin intermediul Facebook.

128 afisari

3 COMENTARII

  1. Pentru mahalagioaica asta pierderea alegerilor, cu tot sprijinul lui Basescu, altminteri dusmanul ei dar numai la vedere, ramine suprema umilinta!

  2. Dorm votantii linistiti si este de ajuns. Au dormit cand au votat, si continua sa o faca. Noapte buna!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger