AcasăPoliticaFirea a răbufnit la adresa lui Nicușor Dan: ”La anunțul că se...

Firea a răbufnit la adresa lui Nicușor Dan: ”La anunțul că se va elimina subvenția pentru termoficare ar fi trebuit să sară că ars”

Firea a răbufnit la adresa lui Nicușor Dan: ”La anunțul că se va elimina subvenția pentru termoficare ar fi trebuit să sară că ars”

Pe măsură ce se discută intens, în ultimele ore, pe tema moțiunii de cenzură depusă de USR PLUS și AUR și despre tensiunile din coaliție, fosta șefă de la Primăria Capitalei pune accent pe un alt subiect, de interes pentru mulți bucureșteni, mai ales în perspectiva sezonului rece care se apropie, dar și în contextul preocupărilor oamenilor când vine vorba de facturile la utilități.

Și îl critică tranșant pe actualul primar general, acuzând o lipsă de reacție a acestuia într-o chestiune stringentă. ”Au trecut ore lungi și grele, dar exponentul “bunei guvernări”, moșit politic de domnii Orban și Barna – care ne explică doct cât de buni și frumoși sunt -, mă refer la noul primar general, tace, doarme, visează…în privința exploziei facturilor din București!

La anunțul că se va elimina subvenția pentru termoficare ar fi trebuit să sară că ars și să-i asigure pe bucureșteni că Primăria Capitalei va acoperi diferența de cost, astfel încât cetățenii să nu simtă scumpirile.

Așa cum am făcut eu, ca primar general, când anunțasem instituirea “certificatelor de mediu pentru populație”, care ar fi suplinit lipsa subvenției”, susține Gabriela Firea, într-un mesaj transmis joi.

Săgeți și la Ludovic Orban și Dan Barna

Nu doar Nicușor Dan ajunge în vizorul senatoarei PSD în acest caz. Firea trimite săgeți și la actualul lider al PNL-ului, unul dintre partidele care l-au susținut pe Dan în cursa pentru șefia Primăriei Generale, dar și la co-președintele USR PLUS, Dan Barna.

”E clar că pe Nicușor Dan îl lasă indiferent situația gravă în care se vor afla sute de mii de bucureșteni!

Ba chiar își freacă palmele, dacă nu mai trebuie să achite subvenția, pentru că îi rămân mai mulți bani pentru interesele lui personale și ale caracatiței despre care voi vorbi curând.

Domnilor Orban și Barna, ați nenorocit bucureștenii cu Nicușor!

Ați manipulat, mințit, patronat furtul, ca să ne conducă oamenii voștri incompetenți, cinici, iresponsabili, care în cel mai bun caz dorm în scaune, atunci când nu se ocupă de afacerile lor!

De la cazul Nicușor încoace, și Clotilde, bineînțeles, sunteți ultimii politicieni care mai aveți legitimitatea să vorbiți despre binele românilor, dezvoltarea orașelor și a țării!

V-ați compromis definitiv!”, susține Firea, pe Facebook.

Fosta șefă de la Primăria Capitalei: Sper să plătiți politic și să vă doară, pentru răul făcut oamenilor!!

Totodată, Firea aduce în atenție și apropiatul start al noului an școlar, cursurile urmând să fie reluate în unitățile școlare în doar câteva zile, pe 13 septembrie. ”Mai adăugați la explozia facturilor în București peste iarnă și școlile nepregătite, frigul din case, lipsa apei calde – mult mai grav ca în anii trecuți, scumpirea transportului public, reducerea drastică a finanțării spitalelor, blocarea activității pe șantierele orașului etc.

Sper să plătiți politic și să vă doară, pentru răul făcut oamenilor!!”, conchide Firea.

211 afisari

2 COMENTARII

  1. Poate in al 12-lea ceas bucurestenii isi vor castiga independenta termoenergetica prin debransari si montari de centrale individuale.

    Exista viata dupa debransare!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger