AcasăPoliticaFirea a răbufnit după ce l-a auzit pe prefectul Capitalei: ”Atâta lipsă...

Firea a răbufnit după ce l-a auzit pe prefectul Capitalei: ”Atâta lipsă de…” (VIDEO)

Firea a răbufnit după ce l-a auzit pe prefectul Capitalei: ”Atâta lipsă de...”

După ce a auzit ce a avut de spus prefectul Capitalei, pe fondul discuțiilor privind eventuala intrare a Capitalei în scenariul roșu și a măsurilor ce ar urma să se impună după ce s-a depășit pragul de infectare de 3 cazuri la o mie de locuitori, social-democrata care a condus Primăria Generală a reacționat în termeni categorici.

Prefectul PNL al Capitalei, din concediu, a anunțat aseară la un post de televiziune că “era la cumpărături” și nu știa numărul de infectări și nici dacă Bucureștiul trebuie să treacă în scenariu roșu cu școlile, adică toți elevii să studieze on-line. Plus că “urgența” nu e atât de urgență, câtă vreme a convocat Comitetul pentru situații de urgență abia pentru azi la 15,30!! Atâta lipsă de responsabilitate și chiar de umanitate, rar mi-a fost dat să întâlnesc!”, a susținut Gabriela Firea, într-un mesaj postat luni pe pagina sa de Facebook.

Săgeți către succesorul său de la Primăria Generală

Social-democrata nu l-a uitat din discuție nici pe Nicușor Dan, primarul ales al Capitalei la alegerile de luna trecută. Căruia, deși nu îi menționează numele, îi reproșează lipsa de implicare la nivel concret. ”Îl mai aud și pe primarul ales care tot anunță o “celule de criză”. A aflat și el că e pandemie, după ce în primele 3 luni a stat ascuns. Nu a dus o pâine unui vârstnic sau un medicament unui suferind”, îi reproșează Firea candidatului susținut de PNL, USR și PLUS la scrutinul din 27 septembrie.

Totodată, Gabriela Firea alege să sublinieze că unitățile spitalicești din București ar fi pregătite în lupta contra noului coronavirus încă din primăvară, așadar din mandatul său. ”Spitalele Capitalei sunt bine pregătite încă din martie, avem stocuri de materiale sanitare și de protecție, capacitatea de testare a crescut considerabil, testăm medici, profesori, elevi, farmaciști, vânzători, curieri etc.

Fără “celulă de criză”.

Fără declarații nesăbuite.

Fără concedii.

Fără cumpărături.

Fără pauză”, conchide social-democrata.

Declarația neașteptată a prefectului

Graficul anunțat de GCS

”Așa este, nu am avut numărul de îmbolnăviri, eu eram la cumpărături”, a fost auzit spunând, între altele, duminică seara târziu, Gheorghe Cojanu, oficialul aflat în fotoliul de prefect al Capitalei, la Digi24.

Zilele trecute, oficialul anunțase că a fost testat pentru noul coronavirus și că așteaptă acasă, în izolare, rezultatul. DETALII AICI.

189 afisari

1 COMENTARIU

  1. halal primar, halal prefect, dragi bucuresteni apa calda tot rece e, avem ce meritam, doi ” implicati „

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger