AcasăPoliticaFirea a răbufnit și dă în coaliția Iohannis-PNL. Tunurile, puse pe deciziile...

Firea a răbufnit și dă în coaliția Iohannis-PNL. Tunurile, puse pe deciziile Executivului: „Este criminal refuzul Guvernului Orban!” – VIDEO

Firea a răbufnit, după acuzele lui Iohannis. Pune tunurile pe deciziile Executivului PNL: ”Este criminal refuzul guvernului” - VIDEO

După ce recent liderul de la Cotroceni a arătat cu degetul în direcția Partidului Social Democrat, acuzând PSD-ul că a avut o ”politică în domeniul sanitar proastă, foarte proastă”, fostul primar al Capitalei a venit cu replica.

Una tăioasă și însoțită de o cronologie a liberalilor care s-au aflat în fruntea Sănătății în ultimii ani. Mai mult, Gabriela Firea, prim-vicepreședinte al PSD, insistă să catalogheze în termeni duri actualul executiv, pentru refuzul testării în masă a populației. ”Sănătatea a fost ani de zile pe mâna PNL, PD, PDL.. a dreptei, în general. 15 din ultimii 20 de ani. Nu au pe cine să mai dea vina. Repet, să rămână scris : este criminal refuzul guvernului de a testa gratuit și extins oamenii fără simptome. Politica de sănătate publică haotică a actualului guvern a dus la situația de acum : scăparea de sub control a pandemiei”, susține fostul primar al Capitalei, într-un mesaj transmis, joi, pe pagina sa de Facebook.

Ce spunea, recent, Klaus Iohannis

În cadrul unei recente conferințe de presă găzduite de Palatul Cotroceni, lui Klaus Iohannis i-a fost adresată următoarea întrebare, din partea unui jurnalist: ”România, din păcate, înregistrează un număr foarte mare de morți, deși numărul de noi cazuri de coronavirus nu este chiar atât de mare comparativ cu alte state. Premierul Ludovic Orban a aruncat vina exclusiv pe cetățeni, pe populație. Ce explicație ați avea dumneavoastră şi ce explicație v-au oferit specialiștii cu care ați discutat astăzi pe acest subiect?”.

Iar răspunsul președintelui a fost plin de critici la adresa partidului condus de către Marcel Ciolacu. ”Explicațiile se găsesc fără a fi mare specialist, în trecutul nostru mai recent, adică din ultimii 30 de ani. Nu vreau să fac acum din asta o polemică politică, dar știți că în majoritatea… cred chiar publicația dumneavoastră a făcut un calcul, din ultimii 30 de ani, 20 şi ceva de ani România a fost condusă de PSD, care a avut o politică în domeniul sanitar proastă, foarte proastă. Asta e o realitate. Drept pentru care sănătatea publică, deci sănătatea noastră, a românilor, nu este la un nivel bun. La foarte mulți parametri de sănătate publică suntem în coada clasamentului. Este trist, dar este adevărat”, a susținut Klaus Iohannis.

Recent, tot prin vocea Gabrielei Firea, PSD-ul cerea Guvernului să dispună în regim de urgență schimbarea protocolului de testare a cetățenilor.

169 afisari

3 COMENTARII

  1. Avem un șist sanitar tip lagăr asta e adevarata realizare liberala condusa de Cotroceni!!!

  2. Cand Liberalul umbla cu capul spart si gol, si se gandeste cum sa detina puterea absoluta in Romania, vrea puterea indiferent de costuri, umane sau materiale
    Recomand Guvernului medicamente pentru tratarea fisurilor anale, ca dupa ei se vede, lasa urme care put rau

  3. Se numeste Cicatridina este sub forma de supozitoare, si o recomand cu caldura colegilor liberali

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger