AcasăPoliticaFirea a răbufnit: ”Copii, salariați, pensionari, oameni de afaceri, studenți, elevi –...

Firea a răbufnit: ”Copii, salariați, pensionari, oameni de afaceri, studenți, elevi – nimeni n-a scăpat nețepuit de PNL”

Firea: ”Copii, salariați, pensionari, oameni de afaceri, studenți, elevi – nimeni n-a scăpat nețepuit de PNL” (foto: Facebook)

Social-democrații atacă pe toate părțile actualul Executiv. În contextul acuzelor venite din direcția liderului PSD, Marcel Ciolacu, s-a aflat și reacția dură venită din partea prim-vicepreședintelui formațiunii, Gabriela Firea, la adresa guvernării PNL.

Fosta șefă de la Primăria Capitalei, actualmente senator, critică fățiș anunțurile venite din tabăra liberală, cu privire la creșterea pensiilor. ”Dacă nu știu și nu pot, să plece de la guvernare! Și-așa s-au cocoțat la putere prin minciună, de pe locurile 2 si 3. Fraudă morală! Au manipulat cetățenii că le va merge bine iar acum dau din umeri că nu au soluții nici pentru salariați, nici pentru copii, nici pentru antreprenori, nici pentru pensionari!”, acuză Gabriela Firea.

În acest context, social-democrata readuce în atenție o serie de declarații atât ale actualului premier Cîțu, cât și ale fostului prim-ministru Ludovic Orban, afirmații datând de anul trecut. ”Anunțul președintele PNL Ludovic Orban că, în acest an, NU se acordă NICIO MAJORARE de pensii confirmă cele mai sumbre avertimente ale noastre! Actuala putere NU ȘTIE și NU e în stare să guverneze DELOC în beneficiul oamenilor.

Ticăloșia PNL este strigătoare la cer!

În campania electorală dar și pe durata anului trecut, ca răspuns la avertismentele PSD, liberalii nu știau cum să mai promită că vor crește și pensii, salarii și alocații. Că au prevăzut banii necesari în buget:

Orban, ian 2020
“Vom creşte pensiile, vom creşte alocaţiile. Am prevăzut în Legea bugetului asigurărilor sociale de stat şi în Legea bugetului de stat sumele necesare pentru a asigura creşterea pensiilor.

Florin Cîțu, nov 2020:
“Noi estimăm, mizăm pe o creștere a pensiei în următorii patru ani cu 46 la sută, anul viitor estimarea este de 8,1%.″

Acum se justifică cinic printr-o așa lipsă de bani și invocă deficitul bugetar mare, deși ei însiși au provocat acest deficit prin nepricepere și cadouri fiscale gigantice către clientela politică”, susține Firea, pe Facebook.

Firea: Minciuna a ajuns să fie forma de manifestare a guvernării PNL

Criticile social-democratei continuă, Firea amintind de situația alocațiilor pentru copii, dar și de planul actualilor guvernanți de a limita gratuitățile în cazul studenților, la nivel de călătorii cu trenul.

”Minciuna a ajuns să fie forma de manifestare a guvernării PNL. Copii, salariați, pensionari, oameni de afaceri, studenți, elevi – nimeni n-a scăpat nețepuit de PNL. Au câștigat puterea prin minciună și dezinformare, guvernează în minciună, sfidător și disprețuitor, față de naivii care i-au votat, doar pentru a umfla buzunarele clientelei politice.

Nu există NICIO CATEGORIE SOCIALĂ care să fi avut vreun beneficiu de pe urma guvernării PNL-iste. Salariații au pierdut banii cuveniți de drept la salarii; au pierdut putere de cumpărare. Copiii au pierdut mai mult de jumătate din alocația legal stabilită! Antreprenorii au pierdut catastrofal din afacerile lor așteptând zadarnic sprijinul promis în pandemie. Agricultorii au fost abandonați în voia lui Dumnezeu și a sorții. Acum și pensionarii așteaptă zadarnic majorarea promisă de PNL. Nici studenții nu au scăpat de urgia PNL – USR-Plus!”, conchide Firea.

128 afisari

2 COMENTARII

  1. Si ce, nu e bine? Multi dintre tepuiti au crezut ca prostii in minciunile ciumei galbene si # usr, ca si in conducatorul lor si i-au votat. Deci asta au vrut, nu-i asa? Prin urmare, nu le mai plangeti de mila. Ei sunt fericiti si mandri de votul lor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger