AcasăPoliticaFirea a răbufnit: ”Capitala României e condusă, acum, de vânzători de țară!”

Firea a răbufnit: ”Capitala României e condusă, acum, de vânzători de țară!”

Firea a răbufnit: Capitala României e condusă, acum, de vânzători de țară! (sursa foto: Facebook)

La aproape un an de când actualul edil, Nicușor Dan, a preluat mandatul în fruntea Primăriei Capitalei, fosta șefă a acestei instituții a ieșit cu un mesaj dur, cu accent pe capitolul promisiuni versus realități.

Social-democrata Gabriela Firea face referire la scumpirea transportului public, dar și la alte neajunsuri constatate – la nivel de curățenie, supărătoarea problemă a șobolanilor, dar și la situația parcurilor. Și nu sunt singurele aspecte pe care a ales să le menționeze fosta șefă de la Primăria Capitalei în mesajul pe care l-a transmis în prima zi a acestei săptămâni.

”Un an de la cea mai mare minciună și fraudă! Au promis “apă caldă”, dezvoltare, noi investiții, un trai mai bun pentru toți și au adus cu ei : dublarea prețului la transportul public și anularea a numeroase trasee, deci aglomerație, explozia prețurilor la întreținere, mii de avarii, niciun km de conductă reabilitată, subfinanțarea spitalelor, blocarea șantierelor, alungarea investitorilor, prin suspendarea planurilor urbanistice – deci șomaj, sute de milioane de euro pierdute pentru oraș… mizerie, șobolani, țânțari, parcuri abandonate…la care adaug oroarea, pentru că e vorba de oameni vulnerabili – tăierea stimulentelor pentru persoanele cu dizabilități… de luni bune nu se mai plătesc și nici nu sunt prevăzute în Bugetul municipal. Să nu uităm sacii furați de voturi! Și 60 000 voturi anulate fără motiv!”, susține Firea, într-o postare pe Facebook.

Întrebări și o concluzie dură: ”Incompetenți și corupți până în măduva oaselor!”

Mai mult, social-democrata își continuă mesajul cu o serie de întrebări, dar și cu o concluzie dură, când vine vorba de actuala situație de la nivelul Bucureștilor.

”Jale pe toată linia! Oare asta s-a vrut? Să decadă Capitală? Să o ducă mai prost bucureștenii?Încep să cred că a fost un plan bine ticluit undeva….Să crească Sofia, Budapesta, Belgdad etc? Capitala României e condusă, acum, de vânzători de țară! Incompetenți și corupți până în măduva oaselor!”, acuză Firea.

Nicușor Dan anunță curățarea unor statui

Pe de altă parte, cel mai recent mesaj venit pe aceeași rețea de socializare, din partea actualului edil al Capitalei, vizează curățarea unor statui, din Cișmigiu.

”Chipuri mai luminoase pentru Mihai Eminescu și Ion Creangă în Parcul Cișmigiu. Am obținut autorizația de la Ministerul Culturii pentru curățarea statuilor și am început cu clasicii literaturii române. Curățenia în parcuri merge înainte, așa cum am spus la sfârșitul lunii august”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook, în 24 septembrie.

180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger