AcasăPoliticaFirea a răbufnit: ”Au manipulat, mințit și furat voturi, iar acum își...

Firea a răbufnit: ”Au manipulat, mințit și furat voturi, iar acum își arată aroganța și incompetența!” – VIDEO

Firea a răbufnit: ”Au manipulat, mințit și furat voturi, iar acum își arată aroganța și incompetența!” - VIDEO (sursa foto: facebook)

Fostul primar al Capitalei – actualmente senator PSD – a ieșit, în prima zi a acestei săptămâni, cu un mesaj dur la adresa reprezentanților formațiunilor din cadrul Coaliției de Guvernare.

”Minciuni pe bandă rulantă! Cine să-i mai creadă? Au manipulat, mințit și furat voturi, iar acum își arată aroganța și incompetența!”, acuză Gabriela Firea, într-un mesaj postat luni, 7 iunie, pe pagina sa de Facebook, textul însoțind un decupaj video cu declarații pe tema pensiilor speciale.

Înregistrarea postată pe pagina Gabrielei Firea de pe rețeaua de socializare amintită redă declarații făcute atât de către co-președintele USR PLUS, Dan Barna, vicepremier în Cabinetul Cîțu, cât și de către liberala Raluca Turcan, ministrul Muncii în actualul Executiv.

Firea: Românii vor munci toată viața, până nu se vor mai putea bucura sănătoși de pensie!

De altfel, Firea făcuse și zilele trecute trimiteri la declarația Ralucăi Turcan, conform căreia ”povara financiară a pensiilor speciale nu este uriașă”.

Mai exact, într-un mesaj pe care l-a transmis vineri dimineață, pe 4 iunie, pe aceeași rețea de socializare, social-democrata arăta cu degetul în direcția actualilor guvernanți, pe tema pensiilor.

Redăm, integral, mesajul pe care l-a transmis, la momentul respectiv, social-democrata Firea:

”Românii vor munci toată viața, până nu se vor mai putea bucura sănătoși de pensie! Asta vrea puterea “de dreapta”. După ce ne-a acuzat că dezinformăm despre creșterea vârstei de pensionare, după ce a negat vehement că s-ar fi discutat în guvern în legătură cu acest subiect, ministrul pnl al muncii confirmă explicit că vârsta de pensionare va crește în rândul femeilor de la 61 la 65 de ani.

În schimb, Guvernul PNL-USR a anulat măsurile PSD pentru creșterea colectării la bugetul de pensii și vrea să crească transferul din Pilonul I în Pilonul II, adâncind și mai mult deficitul la pensii.

Iar dna Turcan spune că pensiile speciale nu sunt o problemă! După ce s-au bătut cu pumnul în piept, în campanie, că le vor anula.

Deci, în loc să se ocupe de inechități, de cei care fac evaziune și de reducerea profiturilor uriașe ale firmelor private care gestionează banii de pensii ai românilor, guvernul pune presiune pe cei care muncesc cinstit.”

204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger