AcasăPoliticaFirea a răbufnit: ”Au chef de râs și de panseuri filosofice” -...

Firea a răbufnit: ”Au chef de râs și de panseuri filosofice” – VIDEO

Firea a răbufnit: ”Au chef de râs și de panseuri filosofice” - VIDEO (foto: facebook)

Pe fondul episodului îndelung discutat de la Spitalul Foișor, a imaginilor surprinse în timpul evacuării pacienților, vineri seară, până către miezul nopții, dar și a nemulțumirilor exprimate public la adresa ministrului Voiculescu, inclusiv din rândul PNL-ului, fostul primar al Capitalei critică dur actuala putere, în privința situației din Sănătate.

Gabriela Firea acuză faptul că ”bolnavii cronici sunt izgoniți din spitale după operații, alții nici nu mai sunt primiți – suferă acasă -, spitalele modulare covid se închid, nu s-au organizat paturile ATI promise, testare NU se face – nu există interes -, decât pe cheltuiala românilor, vaccinarea e insuficientă și haotică”.

Senatoarea aflată în funcția de prim-vicepreședinte al PSD se oprește apoi asupra unor reacții pe care le consideră a fi nepotrivite în tot acest context sensibil. ”În schimb, cei de la putere au chef de râs și de panseuri filosofice. Iar unii tac. Tac adânc. Urâtă perioadă!”, susține Firea, luni, pe pagina sa de Facebook, mesajul său fiind însoțit de un montaj video cu selecții considerate grăitoare pentru aceste concluzii, în care apar ministrul Voiculescu, fără mască, vicepremierul Barna, vizibil amuzat, dar și șeful Guvernului, cu deja celebrul său apel la ”onoare”.

A doua moțiune la adresa ministrului Voiculescu

Același filmuleț este distribuit și pe pagina oficială a PSD-ului, de pe rețeaua de socializare amintită, de această dată cu următorul mesaj: ”Distrugerea sistemului de sănătate de către Vlad ”NU ȘTIU” Voiculescu este susținută #categoric de USR în complicitate cu PNL! Mai preocupați de împărțirea funcțiilor, Barna și Cîțu s-au așezat iar la masă și râd de ce văd la televizor!”

De altfel, în cursul acestei zile, Marcel Colacu, liderul PSD, anunțase că social-democrații depun o a doua moțiune simplă pe numele lui Vlad Voiculescu. ”Scuzele sale pur și simplu sunt penibile. Să ieși și să spui că cei care au fost internați și evacuați noaptea din Spitalul Foișor erau fericiți pur și simplu ne demonstrează că domnul Vlad Voiculescu e gol atât în suflet, cât și în cap. Nu poți susține în fața românilor care au văzut acele imagini că pacienții care erau evacuați erau fericiți”, a susținut Ciolacu, într-o conferință, după ședința conducerii PSD.

182 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger