AcasăPoliticaFirea a făcut marele anunț: ”Se fac și se desfac alianțe politice...

Firea a făcut marele anunț: ”Se fac și se desfac alianțe politice electorale”. Cu cine vrea să se alieze primarul Capitalei!

Firea a venit la sediul PSD: ”Nu am de ce să mă rușinez. Vreau să văd caracatița”

Deși încă nu se știe dacă, date fiind problemele cauzate de noul coronavirus, alegerile se vor desfășura pe 27 septembrie, data stabilită în Parlament, e tot mai clar faptul că pe scena politică a început freamătul de campanie.

În acest context, Gabriela Firea a ales să anunțe, joi, cu cine vrea să se alieze în lupta pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Capitalei. Nu e vorba despre vreun actor al scenei politice, cum ar fi putut crede cei mai mulți.

”În aceste zile se fac și se desfac alianțe politice electorale. De dreapta, de stânga, de oricare. Se întâlnesc politicieni și negociază. Diverse : posturi, calendare de alegeri, strategii. Este uitat esențialul! Esențialul îl reprezintă OAMENII. Viața lor. Trăirile lor. Nevoile lor. Problemele și îngrijorările lor. Ce îi bucură, ce speră, ce așteaptă. Ce iubesc, ce nu. De aceea, le răspund aici și definitiv tuturor celor care mă întreabă : dumneavoastră cu cine va aliați, că să câștigați? Mă aliez DOAR CU OAMENII! Este singură legătură care contează! Singură care merită orice efort, orice sacrificiu!”, susține social-democrata, într-un mesaj transmis pe pagina sa oficială de Facebook.

Cine îi sunt partenerii

Deși admite că, pe lângă cele rezolvate, au rămas și probleme care așteaptă să fie soluționate, Firea se arată gata să muncească și pe mai departe pentru Capitală. ”La primărie, am deblocat și rezolvat probleme pentru oameni. S-au făcut multe, chiar dacă mai sunt încă multe de făcut. Într-un oraș nu se termină niciodată problemele. Important este să vrei și să poți să faci, pentru oameni, nu în avantajul tău. Pot și vreau să fac în continuare cât mai multe pentru oameni. Partenerii mei sunt bucureștenii, nu politicienii de conjunctură. Spun de 4 ani că problemele noastre au nevoie de implicare, nu de catalogări că ar fi de stânga sau de dreapta. În ultima perioada observ că sunt și alții care mă copiază și afirmă cam la fel. Tardiv.”, susține social-democrata aflată pe fotoliul de primar general.

Asigurându-i pe locuitorii Capitalei că nu umblă ”după alianțe electorale care pun interesul politic mai presus de interesul oamenilor”, Firea își încheie mesajul invitându-i pe cei care „gândesc la fel” să i se alăture: ”Să fim împreună Alianța : FIREA pentru OAMENI! FIREA OAMENILOR!”.

152 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cine e natangul care i-a incropit sloganul electoral ? Oamenii o sa puna stampila sigur pe altcineva daca Gabriela ii sperie cu ” FI REA PENTRU OAMENI ”, vor vota unul mai blajin !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger