AcasăPoliticaFirea a făcut bilanțul mandatului lui Nicușor Dan. Noul primar al Capitalei,...

Firea a făcut bilanțul mandatului lui Nicușor Dan. Noul primar al Capitalei, „corigent” cu nota 4!

Firea a făcut bilanțul mandatului lui Nicușor Dan, la Primăria Capitalei. De patru ori ”blocare” și de trei ori ”zero” (sursa foto: Facebook/Gabriela Firea)

Social-democrata Gabriela Firea nu slăbește din ochi activitatea succesorului său în fotoliul de primar al Capitalei.

Și cum au trecut aproape trei luni de când noul edil al Capitalei, candidatul susținut de PNL și USR PLUS în cursa pentru Primăria Generală, la alegerile din 2020, s-a instalat în biroul destinat primarului Bucureștilor, predecesoarea sa în această funcție s-a apucat deja să facă bilanțul mandatului lui Nicușor Dan.

Senatoarea PSD listează ”realizările” primarului Dan, acuzând blocarea lucrărilor pe câteva șantiere, dar și lipsa începerii unor proiecte noi.

<<“Realizările” primarului dreptei unite la rele și profit, în “noul București”, la aproape 3 luni de mandat :

– blocare șantier Prelungirea Ghencea
– blocare lucrări Spitalul Metropolitan
– blocare lucrări Pasaj Doamna Ghica
– blocare consolidări clădiri cu bulină
– zero proiecte demarate
– zero transparență către cetățeni și ONG-uri (mai puțin cele de casă)>>, susține Gabriela Firea, nefiind prima oară, în ultima perioadă, când aduce în atenție situația lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica, de exemplu. VEZI AICI.

Firea: NU a deschis nici ușa din față a Primăriei

Mai mult, în același mesaj postat marți după-amiază pe pagina sa oficială de Facebook, social-democrata aduce în discuție promisiunea făcută de actualul primar, în perioada de dinaintea alegerilor locale din septembrie, cum că ar avea de gând să deschidă larg ușa primăriei, pe ideea că ar vrea să aibă o comunicare cât mai directă cu locuitorii Capitalei.

”NU a deschis nici ușa din față a Primăriei, cum se lăuda POPULIST în campanie! Mă rog, el acceptă promisiunile fără acoperire ale celor care îi scriu textele pe FB și în comunicate?‍♀️”, a susținut Firea.

Totodată, social-democrata amintește, pe finalul postării sale și de alte probleme stringente ale Capitalei, arătând o dată în plus cu degetul în direcția lui Nicușor Dan, e drept că fără să îi și menționeze, negru pe alb, numele: ”- zero implicare în rezolvarea problemei apei calde și a căldurii, a poluării, a situației din spitale.”

author avatar
Cristina Stefan
282 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger