AcasăPoliticaFilmare REVOLTĂTOARE cu șeful CJ Constanța. Jignește și amenință un polițist local:...

Filmare REVOLTĂTOARE cu șeful CJ Constanța. Jignește și amenință un polițist local: „Săptămâna viitoare nu mai eşti nimic”/I se cere DEMISIA – VIDEO

sursa foto: captură youtube Constanta INFO)

O filmare avându-l drept protagonist pe președintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu (PNL), a ieșit recent la iveală. Sunt imagini revoltătoare.

Înregistrarea, datând din noiembrie 2021 – după cum apare trecut pe filmare, a fost făcută publică abia acum. Și a generat o primă reacție la nivelul unui deputat PSD de Constanța, fost președinte al CJ-ului constănțean.

Lupu a fost filmat în timp ce jignește un polițist local. Totul ca urmare a faptului că acesta nu i-a permis accesul cu maşina în zona peninsulară a municipiului Constanţa, potrivit ziare.com.

Imaginile ce-l au în prim-plan pe șeful Consiliului Judeţean Constanţa au fost publicate pe pagina de Youtube a publicaţiei Constanţa Info. La un moment dat, Lupu pare că vorbește la telefonul mobil. Și îi întinde telefonul polițistului local. „Nu vrei să vorbeşti cu primarul tău?”, îl întreabă oficialul constănțean. În replică, poliţistul local l-a anunțat pe bărbat că este înregistrat audio-video, rugându-l să se comporte normal.

Șeful CJ Constanța: „Ce anunţi, idiotule?”

Cât de prost să fii tu, mă? Eu sunt preşedintele Consiliului Judeţean. Cât de prost să fii tu să faci chestia asta. Eşti cel mai prost om pe care l-am văzut în viaţa mea”, i-a spus Mihai Lupu, înainte de a se apropia de poliţiştul local. Oficialul pare că-l împinge pe polițist, el fiind îndepărtat apoi de bărbatul care îl însoţea pe șeful CJ-ului.

„Din momentul acesta vă anunţ că….”, a mai apucat să spună poliţistul local, înainte de a fi întrerupt de Mihai Lupu. „Ce anunţi, idiotule? Săptămâna viitoare nu mai eşti nimic. Am venit să mă duc acasă la mine, prostu’ dracu ce eşti tu. Dacă erai deştept… o să vezi, nu o să mai fii nimic săptămâna viitoare. Idiotule. Nu ţi-am făcut nimic, cretinule. Cum te cheamă pe tine?”, a continuat șeful CJ-ului șirul invectivelor.

Din imagini se poate vedea că filmarea datează din 17 noiembrie 2021, cu puțin înainte de ora 4.

Marius Horia Ţuţuianu: Este imperativ ca el să-și prezinte DEMISIA imediat

Ca urmare a apariției imaginilor avându-l drept protagonist pe Mihai Lupu, Marius Horia Ţuţuianu, actualmente deputat PSD, dar fost preşedinte al CJ Constanţa în perioada 2016-2020, susține că Lupu trebuie să-și dea demisia.

Este absolut inacceptabil ca un politician aflat la conducerea unui județ să se comporte în modul în care a făcut-o Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța. Imaginile video prezentate sunt dezgustătoare și arată un comportament violent, intimidant și total inadecvat din partea unui om care ar trebui să fie un reprezentant respectabil al cetățenilor.

Este clar că Mihai Lupu nu are niciun respect pentru reguli sau pentru autoritatea poliției locale și își folosește puterea în scopuri personale. Acesta este exact tipul de comportament care alimentează corupția și subminează democrația”, a transmis Ţuţuianu, luni, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Politicianul aflat în Parlamentul României, în calitate de deputat, spune că ar trebui ca Lupu să-și prezinte imediat demisia din funcție. „În lumina acestor fapte, nu există nicio scuză pentru ca Mihai Lupu să rămână la conducerea Consiliului Județean Constanța. Este imperativ ca el să-și prezinte DEMISIA imediat și să fie adus în fața justiției pentru comportamentul său inacceptabil. Cetățenii din Constanța și din întreaga țară merită lideri politici responsabili și respectuoși, care să își asume responsabilitatea și să acționeze în beneficiul lor”, a mai scris Marius Horia Ţuţuianu.

author avatar
Andrei Coman
483 afisari

9 COMENTARII

  1. HAI SA PRESUPUNEM CA ERA O BARIERA AUTOMATA CU CARTELE…CE FACEA POLITICIANUL RESPECTIV?SE CERTA CU AUTOMATUL???DACA NU AI ACCES NU AI…SI GATA…

  2. Āsta e materialul românesc. Toti meltenii ajung unde nu le e locul, apoi se cred mari scule pe bascule. Apropo, nu remarcā nimeni cā individul e cu trotilul în nas, adicā bāut? Nici mācar ziaricii?

  3. Problema este ca imaginile sunt din 2021. Ce s-a intamplat de atunci pana acum? Santaj desigur.

  4. Hai,bre,nea Coman ne lasi?Ce este aceasta asazisa politie locala.O adunatura de paznici de noapte care acu 20 de ani tinea de sase hotilor din santiere ,fabrici ,cai ferate si tot ce vreti platiti sa ii opreasca si infrumusetata cu ceva cucoane aratoase ca sa dea imagine.Ma umfla rasul sa ii vad pe la primariile oraselor ceva mai rasarite cum stau sa mute bariera din parcarea primariei cand intra si iese limuzina de lux a primarului.In ce hal a ajuns tara asta.

  5. Niște trântori buni de munca ,trebuie desființată urgent aceasta mâncătoare de bani ai bugetelor și asa sărace

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger