AcasăPoliticaFantastica și trista poveste a Elenei Udrea și a nesăbuitei sale prietene...

Fantastica și trista poveste a Elenei Udrea și a nesăbuitei sale prietene Ioana Băsescu

15 ani de pușcărie pentru Ioana Băsescu. Sau mai mult, pentru că procurorii au găsit circumstanțe agravante. 12 ani de pușcărie pentru Elena Udrea. Sau mai mult, pentru că și aici, în curiozitatea lor de nestăvilit, procurorii au descoperit tot felul de nebunii.

Povestea se împarte în două. Dar nu pentru că ar avea două personaje principale. Ci pentru că cele două au varianta lor, timp în care procurorii au și ei varianta lor, care nu seamănă cu cea a doamnelor care-și țipă nevinovăția. Saga e veche, a început în 2009, când cu campania electorală pentru Traian Băsescu. Bani, mulți bani, foarte mulți bani răsuciți pe sub mână. Fantastic este că cele două nu-și amintesc prea mare lucru. Trist nu este nimic, așa e titlul poveștii. Nici măcar că Ioana Băsescu ar avea șansa să vadă cum e la pușcărie nu este trist. O să plângă ceva, nu mai mult de un an, o să vină tat’su la vorbitor, o să vină familionul cu gogoși și flori de ziua ei de naștere și gata. 15 ani trec ca o clipă. Dar nu-i va face pe toți, spre norocul ei. Asta e chiar trist. O dată în viață ai ocazia asta și e nasol că nu poți profita de ea.

Cu un dram de noroc, Elena Udrea și-ar putea îmbogăți CV-ul. Pregătire profesională: un an la bătut lădițe pentru roșii, doi ani la cusut robe pentru judecători, încă un an la croit gumari, apoi încă doi ani la mobilier pentru export, un alt an la bucătărie, chestii din astea. Nu e chinul de pe lume. E mai ușor decât să fi cărat gențile cu bani de care zic procurorii. Sau gențile de firmă, pe care trebuia să le asorteze cu rujul și bluzele. La pușcărie n-ai nevoie de genți, ținuta office se asortează doar cu porumbul pe care trebuie să-l sapi. Cât de rău poate să fie? N-ai farduri și rimel? Păi n-ai, dar nici nu îți cere cineva. Fantastic, ca să revin la titlu, e că s-a ajuns aici. Că s-a ajuns aici atât de târziu. Trist este că nu vor face nici măcar un minut de pușcărie.

author avatar
Valentin Boeru
3.067 afisari

8 COMENTARII

  1. Oare justiția noastră lucrează după principiul „niciodată nu e prea târziu”?
    S-a depus praful și mucegaiul pe dosarele doamnelor in cauză. Ani buni au fost lăsate să pozeze in neprihănite, nimeni nu le-a tulburat somnul și visele, iar acum ar trebui sa credem că le va fi deranjat un fir de păr?
    Poate într-o țară ca o țară…!

  2. Superbă povestea cu domnițe și procurori, domnule Boeru!
    Păcat că finalul va aparține „justiției independente”. Prietenii știu de ce…

  3. Incredibil ce articol slab. Nu ma asteptam. „E mai ușor decât să fi cărat gențile cu bani de care zic procurorii. Sau gențile de firmă, pe care trebuia să le asorteze cu rujul și bluzele.” Gentile cu bani, care nu au putut fi asociati cu Udrea? De care zic procurorii? Cu care au prins-o in flagrant? Sau vorbesc doar denuntatorii fara probe? Si modul in care se imbraca are legatura cu procesul? De asta e judecata, pentru ca o invidiaza „boborul”?

  4. Nimic nu se intampla fara stiinta si aprobarea lu Chiorete 3 cuburi
    Chirete 3 cuburi a creat un stat II parallel dupa chipul lui hatru , nu se ia nimeni de protejatii sai, in special de pupila Elena, ca ea statea cracita si ii arata luminita de la capatul tunelului

  5. Ce-i FANTASTIC ?,ce-i tot trageti cu superlativele ?.
    Cele doua au un punct de plecare comun BASESCU !!,el este promotorul ,el este cel care urcat-o pe Udrea la nivelul incopetentelor unde ea si-a facut mendrele.
    Vezi cum a ajuns notar Ioana si cate a facut ca „fica a presedintelui „.Ioana l-a avut ca profesor in infractiuni pe taicasu.
    Udrea a luat boala pe masura intrevederilor .
    Intrigantul Base s-a descotorosit de Roman ,a darimat niste guverne ,a pus pe tava Romania celor care i-au soptit la vreme de unde bate vantul si incotro sa pluteasca !.
    S-a agatat de mandatul UE ca sa mai ajunga la scadente (prescriere )un maldar de procese .
    S-a saturat romanul de circul basescian si i-a dat cu flit ,azi mai apare pe la tv buhait de bautura la cate un scandal .
    Parca vad cum dispare in ceata si Ioana .

  6. JUSTITIA este indreptatita sa ia in consideratie toate probele[care nu sunt deloc putine sau alterate,sunt palpabile,reale] si sa fie macar acum cu balanta in mana sa cantareasca corect faptele,nu este exclus nici Basesca,el este profitorul si beneficiarul tuturor ,acestor nereguli facute de persoanele in cauza,fara stiinta si binecuvantarea sa,nu sar fi petrcut nimic,.Acum Basescu se ascunde dupa scaunul de europarlamentar ,pentru ai putea santaja in continuare pe cei ce mai incearca sai ceara socoteala ,lamizeria facuta si lasata in urma lui.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger