AcasăPoliticaExplicații menite să țină de cald. De ce crede Nicușor Dan că...

Explicații menite să țină de cald. De ce crede Nicușor Dan că e „necesară” majorarea prețului gigacaloriei. Iată ce spune primarul Capitalei! – VIDEO

Explicații menite să țină de cald. De ce crede Nicușor Dan că e „necesară” majorarea prețului gigacaloriei. Iată ce spune primarul Capitalei! - VIDEO (sursa foto: Facebook/Nicușor Dan)

La începutul ședinței decisive, de miercuri, a Consiliului General al Municipiului București, în care se va supune votului proiectul vizând creșterea tarifului suportat de către locuitorii Capitalei pentru gigacalorie, edilul Nicușor Dan a venit cu justificări pentru acest demers, susținând că majorarea e „absolut necesară”. În tot acest timp, nu sunt puțini bucureștenii care se gândesc deja la cât vor avea de plătit la întreținere, dacă va crește acest preț.

Încă de la începutul ședinței – care e în plină desfășurare la momentul de față – Nicușor Dan a făcut referire la acest proiect, încadrându-l la categoria „extrem important” – și anume „majorarea tarifului suportat de către bucureşteni pentru gigacalorie, pentru care propunerea este 330 de lei”.

La nivel de explicații pentru această creștere propusă, edilul Capitalei a ținut să evidențieze faptul că acest tarif nu s-a mai schimbat din 2011. Și a adus în discuție și situația altor orașe din țară, fără, însă, să facă nominalizări.

„Este o majorare necesară, pentru a echilibra întreg sistemul de termoficare, pentru a permite menţinerea sistemului de termoficare centralizat, care are beneficii importante în ceea ce priveşte mediul. Mă bucur că avem acordul majorităţii din Consiliul General pentru această majorare, care este, repet, absolut necesară. Tariful nu a mai fost modificat din anul 2011 şi prin această modificare ajungem la o sumă care este apropiată de cea a oraşelor din România care au sisteme centralizate de termoficare”, a declarat Nicușor Dan în startul şedinţei Consiliului General al Capitalei.

Firea: Nicușor Dan se dovedește, încă o dată, cinic!

Până să înceapă ședința Consiliului General, fosta șefă de la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, îl criticase fățiș pe actualul edil general, pe acest subiect. „Prețul căldurii în Capitală va fi greu de suportat de către bucureșteni. Noul preț propus este de aproape două ori și jumătate mai mare. Nu vom accepta! Primarul general trebuie să vină cu alte soluții, nu să-i împovăreze și mai mult de cetățeni.

Reforma sistemului de termoficare din București a “reușit”! Soluția găsită de Nicușor Dan este dublarea prețului și cere votul Consiliului General pentru asta.
Acum, bucureștenii plătesc aproape 143 de lei pentru gigacalorie. Propunerea lui Nicușor

Dan este o creștere cu 140%, până la 347 de lei pentru gigacalorie. 💰 O familie care locuiește într-un apartament cu două camere și plătea până acum 250 de lei căldura pe o lună friguroasă, va plăti de acum aproape 600 de lei.

Nicușor Dan se dovedește, încă o dată, cinic! Nu-și asumă vreo majorare și lasă totul în seama consilierilor generali, indiferent de culoarea politică. Toți bucureștenii trebuie să știe că este propunerea sa de a mări prețul!”, a scris, între altele, Firea, în dimineața zilei de 30 martie, pe Facebook.

262 afisari

10 COMENTARII

  1. Ti au platit ba tristule chiar mai mult decat ceri acum ca tu cu toti de sub tine care se ocupa cu termo astea nu au dat niciodata o gigacalorie au dat o molecula calaie ca asa a spus seful termo la tv ca nu ajungea molecula la bloc!!! Sictir!!

  2. Bai Plikusor Dan, baga-le la supusii tai preturi triple chiar, ce te tot jenezi atata, ca oricum ce pot sa iti faca ? Ha ha ha 🙂 Sau, si mai bine, baga povestea aia ca e numai si numai pentru binele lor !! Ha ha ha 🙂 Hai ca va indreptati cu pasi repezi spre Noua Epoca de Piatra, acum o sa se vada care scapa si care nu !! Bai Plikusor, da-le un cap in gura la aia care maraie, sa fie fericiti ca nu vor avea nimic, dar au macar ce sa rumege pe net !! Ha ha ha 🙂 Bai, si da-le banii la postacii tai, ca vezi ca unii fac urat pe aici, nu au mai mancat icre negre de multe saptamani, ci numai icre albe, asa ca nu fii rasist imputit, ca te fac de kakao astia ai tai, da bai, postacii tai platiti la ora, iti dai seama ce viata de miliardari au ratatii aia !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger