AcasăPoliticaExplicația lui Cîțu despre postarea cu Superman: Am simțul umorului. Când mi...

Explicația lui Cîțu despre postarea cu Superman: Am simțul umorului. Când mi se pare ceva distractiv, le pun și râd de mine – VIDEO

Explicația lui Cîțu despre postarea cu Superman: Am simțul umorului. Când mi se pare ceva distractiv, le pun și râd de mine - VIDEO (sursa foto. stiriletvr.ro)

Clipul cu Superman ajuns, zilele trecute, pe pagina de Instagram a actualului premier Cîțu nu a trecut neobservat. Mai ales că nu au fost puțini cei care s-au oprit asupra contextului în care a ales șeful Guvernului să facă această postare, îndeosebi pe fondul tensiunilor din Coaliție și a nemulțumirilor celor de la USR PLUS la adresa sa, a demisiei din cadrul Executivului a miniștrilor acestei formațiuni și a moțiunii de cenzură depuse de USR PLUS și AUR.

Mai nou, s-a aflat și de ce a ales Florin Cîțu să posteze un astfel de clip. Întrebat despre acest lucru, actualul prim-ministru a susținut că nu a făcut acel filmuleț, ci că l-ar fi primit. Și, cum i s-a părut distractiv, l-a și urcat pe pagina sa de pe rețeaua de socializare amintită.

”Nu e prima oară când fac acest lucru. Am mai pus și prin iarnă, era o poză cu mine și Bernie Sanders, socialistul american, pe Lună, cumva. (…) Eu le primesc de la oameni, ele circulă. Și când mi se pare ceva funny, am simțul umorului – asta mi se pare bizar să nu mai existe simțul umorului în România – când mi se pare ceva distractiv, le pun și râd de mine”, a declarat Cîțu, joi seară, la TVR1.

Cîțu: Reacția lui Ludovic Orban mi s-a părut bizară

Și nu au fost singurele detalii pe care le-a dat referitor la această postare cu clipul cu Superman. N-a scăpat ocazia să facă referire și la reacția critică a lui Ludovic Orban la adresa sa, pe fondul acestei postări.

”Mi s-a părut foarte bine făcut, era și distractiv, bineînțeles, era o parodie clar, dar era foarte bine făcut. De aceea l-am pus. Am primit și cu gladiatori, sunt multe. (…) Sunt foarte sincer. Este un cont personal, este un cont de Instagram, mie mi s-a părut funny și am pus acolo. (…) Mă așteptam la PSD să mă atace, și la AUR, USR, reacția lui Ludovic Orban mi s-a părut bizară, până la urmă” – a adăugat Florin Cîțu.

 

Orban: Cred că este totuși nevoie de o anumită profesie care să rezolve această problemă

Zilele trecute, actualul lider al PNL-ului îl ”înțepase” pe contracandidatul său direct la șefia partidului, la Congresul din 25 septembrie, pe tema postării acestuia din urmă, cu celebrul supererou.

”Le-am mărturisit colegilor despre stupefacția pe care am trăit-o când l-am văzut ieri pe Florin Cîțu erijat în „Superman”. Cred că este totuși nevoie de o anumită profesie care să rezolve această problemă.

Ai aruncat țara în criză, ești amenințat de moțiune de cenzură, societatea românească și economia sunt afectate de provocări extrem de dificile, creșterea prețului la energie, creșterea prețurilor la alimente, creșterea numărului de infectări din valul 4 al pandemiei, și tu, când îi dai afară pe USR-iștii cărora seara și a doua zi le-ai cerut să se întoarcă în Guvern, tu, când le dai afară toți oamenii care au fost numiți, să te postezi în „Superman”. Chiar mi se pare o problemă mare pentru PNL!”, a scris Orban pe Facebook, în seara zilei de 10 septembrie, după ce se aflase în fața liberalilor din Dâmbovița, pentru a le vorbi despre moțiunea sa de candidat, denumită ”PNL-Forța Dreptei”.


Tot pe acest subiect a reacționat, ironic, și fostul premier PSD Mihai Tudose.

158 afisari

7 COMENTARII

  1. Daca asta e momentul pentru astfel de glume,cu pandemia in crestere ,facturi calculate din pix de mafia energiei,distrugi cu intentie un partid doar pentru a ramane lipit de scaunul de la guvern,pensiile si salariile blocate,inseamna ca individul e dus cu pluta!!? Si zice ca rade singur????PAI,ATUNCI NU E NEVOIE DE UN CONTROL DE SPECIALITATE??ASTA ARE IN PIX SOARTA TARII SI SE DISTREAZA,IAR NOI ASTIA CARE PLATIM TOATE DECIZIILE SALE SI ALE ACOLITILOR SAI,INCLUSIV IOHANNIS,TREBUIE SA RADEM,CA ATUNCI NU MAI AVEM UMOR??

  2. Omul, se crede erou de vodevil, deci ttot ceea ce face si ni se intampla, EL crede ca jucam o piesa de teatru de comedie. Intr-adevar „jucam”o piesa, dar se numeste tragedia poporului roman, iar EL este „eroul” NEGATIV. Ce se-ntampla cu el la finalul piesei NU NE INTERESEAZA, ne intereseaza ce se va intampla cu noi. Alo, cei care va-nghesuiti sa continuati sinistra piesa, de „corul robilor”, va mai intereseaza, ori numai in ziua numararii voturilor ???

  3. Acest betivan penal,secatura tepar de banci,balmajit la vorba si la port,omul diavolului cu care-si duce la indeplinire Iohanus promisiunile de a desfiinta poporul Roman,de a-l supune la un trai de mizerie,liber sa-si ia valea unde o vedea cu ochii.Acest caraghios infatuat,impreuna cu Hotul de case cu acte false,zilnic fac Romania de ras.Acest cuplu de ” noul Stan si Bran inaugureaza „, seamana leit cu niste emanati ai tampitilor care i-au votat. Pe care-i gasiti pe tot cuprinsul Patriei. Mai ales in guvernul meu.

  4. ” …când mi se pare ceva funny… ” – asa s-a exprimat Boul asta de cîțu? Toate stîrpiturile astea sînt cu funny, sînt pe cool etcetera. Cu limba română nu se prea împacă ei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger