AcasăPoliticaExit-poll alegeri locale 2020. Rareș Bogdan zice că „e foarte, foarte bine”

Exit-poll alegeri locale 2020. Rareș Bogdan zice că „e foarte, foarte bine”

Rares bogdanExit-poll alegeri locale 2020. Rareș Bogdan zice că „e foarte, foarte bine” / foto: gandul.info

Alegeri locale 2020. Lucrurile par să meargă destul de bine pentru liberali, în contextul alegerilor locale, potrivit europarlamentarului PNL Rareș Bogdan.

Fostul jurnalist crede că marele câștigător al alegerilor locale din România ar trebui să fie PNL.

„E bine. E foarte, foarte bine in mai multe locuri decât speram. NU va opriți! Va fi o seara MARE.

La muncaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. E șansa noastră uriașă sa pregătim Generalele in forța. Mobilizare maxima. Rupem! Nu va opriți pana la 21.00 deloc și PĂZIȚI apoi voturile. E la fel de important”, scrie Rareș Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

Nu știm exact pe ce își bazează acesta optimismul, de vreme ce datele exit-poll pe surse arată alteceva.

Exit-Poll ora 14.00 Alegeri locale 2020 în București

La ora 14, sondajele de opinie arată că Gabriela Firea se află în fața lui Nicușor Dan cu trei procente, potrivit Adevărul.

Dan Tudorache (PSD), candidatul la Primăria Sectorului 1, are un mic avans în faţa lui Clotilde Armand (USR – PLUS – PNL). La sectorul 2, Radu Mihaiu (USR-PLUS-PNL) conduce în opţiunile electoratului, în timp ce la 3 Robert Negoiţă îşi păstrează statutul de favorit. La Sectorul 4, Daniel Băluţă are un avans net în faţa Simonei Spătaru. În sectoarele 5 și 6, bătălia e umăr la umăr între candidații Daniel Florea (PSD), Cristian Băcanu (PNL-USR-PLUS) şi Cristian Popescu Piedone (PPUSL), respectiv Ciprian Ciucu (PNL-USR-PLUS), Ştefan Florescu (PMP) și Gabriel Mutu (PSD).

Datele oficiale vor putea fi cunoscute abia după orele 21:00, când se închid urnele de vot.

author avatar
Andreea Vlad
350 afisari

3 COMENTARII

  1. Da…f.bine cu incurajarea fraudei.Deci..dupa BEC unii pot vota de mai multe ori…ca nu merge softul , ca poate da erori? Faptuitorul nu mai e ridicat de la sectia de votare…e ridicat mai tarziu…
    Dar….votul lui multiplu va fi numarat diseara…

  2. E foarte bine,softul merge ca uns.Tov Rares si-a insusit perfect invatatura ideologului sef al ciumei neomarxiste,Stalin ca de acolo isi trage seva ideologica .”Nu conteaza cine voteaza conteaza cine numara”.Al dracului geniu Stalin asta,cum a prevazut el ce va urma in Romania peste 70 ani de la moarte.

  3. Mi-a fost dat să văd în viața mea încă o caricatură politică,care se crede buricul pămîntului, sau mesia. Dute Rareși că aici n-o să meargă cu gargara.
    Numai tu lipseai că restul este un dezastru în România.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger