AcasăPoliticaEu unde stau?

Eu unde stau?

Încă una bună de clubul voioșilor de la Socola. Domnul acela care se uită la noi cu ochi de bufniță nervoasă, de Dan Barna zic, vrea să nu mai fie trecută adresa în cartea de identitate. Cică domiciliul nu prea are legătură cu identitatea noastră. Aoleu! Atât de politician și atât de Barna la cap? Nu e prea devreme?

Nici în alte țări nu este menționat domiciliul în actul de identitate. Să ne inspirăm și noi din modelul ăsta de locuit în parc și de dormit în gară, zic. Mergi la bancă, faci un credit, iar la domiciliu indici cetățean al Europei. Nu mai dai niciun ban înapoi, să te caute banca în Europa, conform adresei lăsate la libera inspirație. Am putea da și adresa Bufniciorului, că tot nu contează. Să ia banca de acolo tot ce nu găsește la noi. Te îmbeți rău, dar rău de tot, te îmbeți și te culci la rigolă, unde te cerți cu maidanezul care ți-a luat-o înainte. Vin gunoierii să te măture sau să te depună acasă. Acasă unde? Ești cetățean al planetei, dar plătești chiria pe o stradă unde nu locuiești. Barna, tu ești zdravăn la cap? Și dacă nici nevasta nu are domiciliul trecut în cartea de identitate, unde îi trimiți citația la partajul mileurilor, al sacoșelor de rafie și al borcanelor goale?

Bufniciorul Barna zice că fără adresă în actul de identitate am putea vota mai liberi, ar fi o chestie mai flexibilă. Înțeleg. Ne trezim dimineața și, până seara, votăm la orice secție care ne iese în cale. Votăm tot ce prindem. Rupem cu votul. Votăm orice sau numai USR? Te întreabă operatorul de date unde stai. Acolo, îi spui tu. Acolo unde? Acolo unde zice Barna. Și unde a zis? Nu știu, că era ocupat cu mânuțele. Vorbea de educația sexuală, de masturbarea care trebuie începută la vârsta când nici el nu ieșise din șpilhozen. Cred că asta l-a dat peste cap, a fost prins cu mânuța în pantaloni și s-a speriat. Și ce legătură are asta cu adresa? Sincer, nu știu, dar el ce legătură are cu politica? Sau cu neomarxismul. Ce, Marx s-a jucat și el cu mânuța?

author avatar
Valentin Boeru
1.455 afisari

15 COMENTARII

  1. Pai cum te identifici e buletin de identitate nu buletin de nume.
    Asta asa e minunat
    GICU
    sex neutru
    Asa treci la buletine de vot cu milioanele. Cred ca asta vrea Birna vot Armand duci cu sacu si hop setezi doar buletinele si hop ai castigat nici Platon nu gandea asa de intens..

  2. Si Marx zicea ca nu avem nevoie de imobile.Le vom putea stapani in comun…sau pe rand…cand eu….cand nea cu sticla…care e certat cu munca…ce importanta are ? vom fi identificati dupa CNP.Niste numere suntem pentru USR plus…
    Bune insa de smenuit voturi cam ca la sectorul 1.Da….sigur, Pesedee e de vina si in astea !

  3. Chiar nu văd ce va mai miră sau vă șochează la indivizii ăștia dubiosi,ajunsi din iuțeală de mână și ne băgare de seamă la cârma țării…Sunt majoritatea indivizi cu serioase tare în comportament,care cred că toți românii sunt proști și doar ei sunt dăștepti … Cine dreaku le-o fi băgat in mansarda lor fără geamuri și fără uși,unde șuieră vântul în voie,ideea cum că românii sunt proști,mai proști decât ei și că pot să se-ncure prin legile țării ăsteia ,,cum vrea mușchii lor” ?…Mă crucesc de câți proști s-au putut aduna la cârma țărișoarei ăsteia… Unii
    teribil de proști care au apucat ciolanul și jumule la el ca-n țara lui Papură-vodă și ațlii ,la fel de proști care belesc ochii la primii și nu fac nimic pentru a le limita inepțiile de-a dreptul păguboase și distructive pentru țară…

  4. Bai HaBarna, bai ametitule, praf esti, zi-le si la ceilalti ce tragi pe nas, ca multi sunt curiosi din fire, ca doar asa sunt romanasii tai, buni la gura la orice, dar cand ii pui la lucru, habar nu au de nimic, bai pakaliciule userist neo-progresist !! 🙂 Vezi ca si tatukul vostru, Klaus Schwabb a zis ceva de genul: You`ll have nothing and you will be happy !! iar asta nu se poate realiza decat daca nu va injecteaza in cap cu ceva,, care sa va schimbe fundamental !! 🙂 Hopa, pai astia tocmai au injectat 4 milioane de sclaveti cobai din Romanistan cu ceva seruri experimentale minune, iar asta e doar inceputul, tu doar nu iti inchipui bai HaBarna ca miliardarii lumii au distrus tot globul din punct de vedere economic si social ca sa salveze septelul de turma ? 🙂 Nu, bai agariciule de HaBarna, ei sunt toti parte dintr-un amplu experiment medical planetar, acum asa se face WW3, cu arme biologice, bai tampitule din Bukale, o sa vezi tu pe drakul in persoana, asa ca nu te grabi, ca timp pentru alte experimente pe cobaii vostrii este berechet, doar e clar ca trebuie sa doneze toate averile si avutiile lor pamantesti la miliardari, ca ei stiu mai bine ce e bine pentru sclavetii cobai, ei trebuie numai sa puna la bataie corpul si sufletul lor, restul are cine sa se gandeasca ce si cum sa fie !! 🙂 Bai HaBarna, inca nu ai vazut tu ce e aia teroare adevarata, ce faceti voi acum e fix pix, stai sa vezi ce o sa fie prin 2029 – 2032, cand inscauneaza astia Anti-Christul la Ierusalim jidanii aia vanduti Diavolului, o sa faci pe tine de teama, bai ordinarule de 5 lei !! 🙂

  5. Un jeg ordinar acest idiot,prin asta se pregateste fraudarea alegerilor ce vor urma,doar a vazut ca le merge ca la alegerile trecute si justitia hastagista ii sustine !

  6. Pfai de mine! Sa nu mai stie DNA unde sa dea buzna? Ntz ntz ntz

    Inlocuiti adresa cu sectiunea vaccinat?

  7. Ne bagi la statistici ca mentorul tau Karl si prietena lui intima Engels inspirandu~l pe georgianul Satanlin care a spus:cand moare un om o tragedie iar cand moare un milion de oameni e doar o statistica.

  8. Barna maninci kka…eu locuiesc in California si in I.D.-ul meu (este driving license) screi clar adresa unde locuiesc.In repetate rinduri am spus,ca…acest vlajgan este bolnav la dovleac.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger