AcasăPoliticaEmil Boc sapă la temelia lui Ludovic Orban: i-a arătat uşa de...

Emil Boc sapă la temelia lui Ludovic Orban: i-a arătat uşa de ieşire din PNL!

boc orbanEmil Boc sapă la temelia lui Ludovic Orban: i-a arătat uşa de ieşire din PNL!

Primarul Clujului lasă de înţeles că a pornit o campanie de denigrare la adresa lui Ludovic Orban. Luptele interne din PNL pentru postul de preşedinte, care se duc între actualul lider şi premierul Florin Cîţu, a împărţit taberele.

Iar Emil Boc a sărit în barca prim-ministrului. Edilul din Ardeal a declarat că dacă nu era preşedintele Iohannis, PNL nu mai era la guvernare. De asemenea, i-a mai transmis şefului liberal că „benzina i se apropie de sfârşit”.

Domnul Orban nu mai poate reprezenta viitorul pentru PNL pentru că a pierdut ultimele alegeri. Să fim bine înţeleşi, ultimele alegeri pentru PNL le-a câştigat preşedintele Iohannis, nu domnul Ludovic Orban. Dacă nu era preşedintele Ioahnnis PNL-ul nu era la guvernare. Ca să fim corecţi cu istoria!

Rolul domnului Orban a fost important în momentele când am câştigat europarlamentarele, apoi cu preşedintele prezidenţialele. Dar benzina domniei sale se aproapie de sfârşit când vorbim de capacitatea de a duce mai departe un partid la nivelul următor.

Atunci trebuie să te uiţi la un lider care are capacitatea din mers, din partid, să ducă partidul la nivelul următor. Din punctul acesta de vedere am văzut în actualul premier un om care se dedică şi îşi doreşte să schimbe în bine, îşi asumă schimbările importante, partea asta de vaccinare, de pandemie s-a implicat total”, a declarat Emil Boc.

Orban i-a mai tăiat macaroana lui Boc

După ce primarul Clujului Emil Boc a spus că-l va sprijini pe Florin Cîțu în cursa pentru președinția PNL, apreciind că acesta este și viitorul partidului și viitorul României, Ludovic Orban n-a rămas dator.

Sunt și trecut, şi prezent şi viitor”, a răspuns Orban, subliniind că se va prezenta cu mare încredere în competiţia pentru desemnarea președintelui PNL, pentru că este „cel mai bun cunoscător al PNL și, în general, al țării”.

Noi vom demara festivalul democraţiei în PNL, care nu înseamnă numai congresul şi alegerea preşedintelui partidului, înseamnă adunări generale în fiecare organizaţie locală, conferinţe judeţene în fiecare judeţ şi abia după aceea se va alege echipa de conducere a PNL.

Eu mă prezint cu încredere, cunosc foarte bine PNL, practic, aş putea spune că sunt cel mai bun cunoscător al PNL şi nu numai, în general, al ţării.

Am umblat extrem de mult în anii carierei publice pe care am avut-o şi cunosc nevoile comunităţilor locale, primari, reprezentaţi ai administraţiei locale. Simt bine pulsul PNL şi mai ales că oamenii nu trebuie să rişte pe mâna mea, pentru că eu am arătat în patru ani de zile de ce sunt capabil”, a afirmat Orban.

Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie. Ludovic Orban și Florin Cîțu vor candida pentru șefia Partidului Național Liberal.

author avatar
Andrei Ștefan
465 afisari

6 COMENTARII

  1. FOARTE BINE!!! A guițat prăpăditul de hOrganu când s-a permis infectarea peneleului cu băsiștii portocalii???

  2. @ Așa cum i-a inițiat Traian Băsescu, Emil Boc l-a găsit pe „Marele Licurici” al PNL, ?

  3. Asa o fi, dar Boc si ceilalti lideri PNL ce au facut ?! Este adevarat ca Orban si toti ceilalti isi merita soarta. Ce sa mai vorbim de Iohannis, Catu, Barna, Ciolos ! Parca sunt facuti de o mama. La fel si mamaligile PSD.

  4. iohann a sapat la temelia psd la comnda ppe ,fostii pdl isti au sapat la cea a pnl ului iar boc fost paraditor de tara ca asta a facut ca fost slugoil la base si cel care a maghiarizat clujul se baga iar la placinte ca sa nu iasa din rangul slugilor!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger