AcasăPoliticaEmil Boc rupe tăcerea după înjurăturile de la Untold 2023. Ce condiţie...

Emil Boc rupe tăcerea după înjurăturile de la Untold 2023. Ce condiţie le pune organizatorilor

emil boc

Primarul din Cluj-Napoca a vorbit şi el despre scandalul legat de prestația lui Gheboasă de la Untold. Boc a zis că, atunci când se va întâlni cu organizatorii Untold, le va recomanda să aibă un filtru prealabil și suplimentar.

Edilul din Ardeal consideră că libertatea de exprimare trebuie să aibă niște limite și că „nimeni nu are voie să spună în public orice, oriunde, oricând, distrugându-ne valorile pe care o societate o are în construire”.

Cere un filtru prealabil și suplimentar

Când am să mă întâlnesc cu organizatorii Untold am să recomand să aibă un filtru prealabil și suplimentar, transmite primarul Clujului, Emil Boc, când vorbește despre prestația artistului Gheboasă la UNTOLD 2023.

Acest artist ar trebui să înțeleagă că limitele libertății de exprimare există și nu pot avea incitări la discriminări și manifestări obscene contrare a bunelor moravuri.

Vorbim de tânăra generație, pe care dacă nu o protejezi, ce valori va promova mai departe? Este treaba autorităților statului să deceleze în ce măsură acele versuri, este vorba despre Consiliul Național al Audiovizualului, Consiliul Național de Discriminare dacă este cazul, Jandarmeria a aplicat o amendă considerând că acele versuri încalcă prevederile legale și reprezintă contravenție.

Există o limită în orice! Nimeni nu are voie să spună în public orice, oriunde, oricând, distrugându-ne valorile pe care o societate o are în construire.

Eu nu spun că toate acestea se regăsesc în versurile acestui artist, el a intrat în vizor din cauza UNTOLD, dacă era pe altă scenă nu-l băga nimeni în seamă.

Când am să mă întâlnesc cu organizatorii Untold am să recomand să aibă un filtru prealabil, suplimentar. Când pui sigla UNTOLD, legitimezi pe foarte mulți, iar eu nu pot să spun să-l invite la ăla sau pe ăla.

Dar brandul îi obligă să aibă o atenție sporită”, a spus Emil Boc, la postul radio Napoca Live.

author avatar
Andrei Ștefan
837 afisari

36 COMENTARII

  1. In Limba ROMANA, nu se scrie „Untold”, se scrie „Antold”.
    La anul se vor aduce din Occidentul Colectiv penisurile si vulvele rezultate din operatiile de schimbare de sex efectuate in tarile euro-atlantice. Acestea vor fi impaiate, vopsite in culorile spectrului vizibil , in ordine de la rosu la violet, vor fi insciptionate si cu ROZA VINTURILOR la culorile alb-albastru_ultramarin si vor fi purtate ca ecuson la piept de Emil Boc si ceilalti membri ai Guvernului de la Palatul Victoria care vor participa cu viu interes la Manifestarile Antold pentru a demonstra atasamentul neconditionat al clasei politice fata de valorile euro-atlantice, fata de democratie si respectarea stricta a drepturilor omului.

      • Se mai face o greseala frecventa; „New York” trebuie ortografiat „Niu Iorc” pentru ca la Cazanie se ortografiaza „Нью-Йорк”. Si „Bruxelles” trebuie scris „Briucsel” pentru ca in grafia Slavona se scrie „Брюссель”.

        • Boc este modelul ideal de slugă și lingău, a supraviețuit pupand în fund pcr,epoca de aur , pionier,UTC apoi a devenit mare admirator al apusului și democratiei măscărici si cărător de valize la Petrov bețivu Băsescu, și în final mare liberal, să nu mori de rușine cu un așa parcurs obedient

      • ,,Narodule”Siktir analfabetule satana rea!Ai replici de dihanie globalista de tip Antoald la fiecare postare Nu degeaba va scarmanati de cap si ajungeti la crima Satane progresiste

      • Iar îți ridici poalele in cap fă zdreanto și spumegi pe aici,cine piz da mă-tii ești tu să înjuri pe toată lumea ,cotoi cu puta mică,marș la teme ,ca este gata vacanta fă

      • Boule, Pistolarul a spus in romana, lui nu’i place engleza/americana, asa ca tu ramai sa fii bou.
        Iar prietenul tau Jil iar s-a apucat sa suga cei place lui mai mult si tot numai asta scrie pe ca comentarii.

        • marș în piz da mă-tii !
          te-a întrebat cineva ceva, băh pu lă ???
          ești sugaciul Pistolarului, așa e, fu tuvă- ngură de trotinetiști globaliști !!!!!!!!!

        • ha ha ha
          „la boc” ????se spune „lui boc” agramatu pu lii, că boc e masculin, trotinetistule !!
          marș în piz da mă-tii țărănoi analfabet !!

          • Atunci sa-i papi pl lui Boc fă borfet ,cred ca asa îți place mai mult, asculta aici un pic băh cotoi cu puta mică ,cu ghilimele sau fără, tot un dobitoc incult rămâi, care repeta aceiași placă, motivul este ,că pl îți este mică și nu creste arunci devi frustrat,așai labăre, eu știu cine ești și într-o zi îți bag carul între fălci scârbă mica ce ești

    • Trebuie sa fim atenti ce introducem in Limba si ce nu. Un exemplu este „weekend” care trebuie ortografiat „uichend” si care se foloseste obsesiv in ultimii ani. Il adoptam sau nu? Unii ar zice ca „uichend” e un barbarism intrucit avem „sfirsit_de_saptamina”; pe de alta parte „uichend” e mai scurt, si e un singur cuvint in loc de trei. La urma urmei, noi ROMANII care nu sitem Tara Nordica avem trei cuvinte pentru precipitatiile solide: „zapada”, „nea” si „omat”. Deci „uichend” e de adoptat, dar in grafia autohtona, ROMANEASCA! Pe de alta parte a folosi „determinat” in loc de „hotarit” e strigator la Cer pentru ca e preluat de-am-boulea din Limba Globalizata si pentru ca in Limba ROMANA noi avem familia de cuvinte :”hotar”, „hotarit”, „a hotari”, „hotarire”. Multumesc Compatriotilor care au dovedit asa de mare interes pentru aceasta importanta problema si care au dezbatut-o aici asa de aprins desi tonul nu a fost intotdeauna academic; da’ Limba o facem Noi, TARANII, iara nu Academicienii!

  2. Credeam ca ne doune câți euroi i-au intrat în cont…gurile rele zic de ceva cu șase zerouri!…

  3. Tupeistul asta mic PDL list vopsit in galben, care a facut afaceri cu Udrea inca este primar?
    La fesrivalurile clujene sunt ridicati zeci tineri de catre mascati, semn a inflorit traficul de droguri de cand e primar.

  4. Piticu’ boc sluga neom arxistá antiromán,ca si pseudo sasu’ werner
    executá ordinele primite cu punct si virgulá!
    Cluj, viitorul oras de cinspe’ minute
    lagáru’ satanist unde o cárámidá costá cam cát o casá,rivalizand cu Mónaco,si asta in colonia Romania!
    Untold,necunoscutul,asa cum numesc aceastá porcarie,nu este un festival,ci o adunaturá de drogomani, scursuri umane,promovat de asa zisa nouá ordine mondialá!

  5. Boku ,slava ukraina,
    Udrea slava pork kocina
    Ai adus orasul nost’
    Cum niciodata n-a fost!
    Bocu steagul bicolor
    Rosul nost’ l-ai sters cu clor
    Cata minte ai in bila
    Piticanie debila!
    La tine destept e cand
    Stai sa-l lingi pe sas …la rand
    In rest Clujul e cu pari
    Strambi ,pe langa trotuar
    Piticanie labar
    Am crezut ca esti crestin
    Cand ai fost lovit cu oul
    Dar se vede altceva
    Ca esti mai cretin ca boul

    Ce ar zice taica-tu
    Sa vada ce esti acu
    Un lingau destrabalat
    Ca anticrestinul pres

    Hai siktir leproi umflat
    Hai siktir pitic stricat!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger