AcasăPoliticaEmil Boc a răbufnit, în direct, după câștigarea alegerilor: „Păi, bă fraierilor......

Emil Boc a răbufnit, în direct, după câștigarea alegerilor: „Păi, bă fraierilor… Doamne, iartă-mă” – VIDEO

sursa foto: Emil Boc/Facebook

Primarul în funcție al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a obținut un nou mandat, în urma alegerilor din 9 iunie. Este al șaselea mandat câștigat de către edilul clujean, fost premier.

La doar câteva zile de la alegerile locale, primarul Clujului ajunge în prim-plan, „remarcându-se” cu o reacție categorică, avută în direct, într-o intervenție telefonică la o emisiune locală, ZIUA LIVE.

În timpul campaniei electorale, în spațiul public au tot apărut numeroase zvonuri care evocau eventualitatea în care edilul nu ar mai vrea să se ocupe de administrarea orașului și ar prefera o funcție europeană de top, potrivit stiripesurse.ro. Zvonuri pe care Boc le-a negat de fiecare dată.

Și cum în cadrul emisiunii a fost întrebat din nou despre acest subiect, Emil Boc a reacționat în termeni categorici. Semn că a fost deranjat de ceea ce s-a vehiculat în această privință.

Citiți și: Emil Boc a câştigat Primăria la Cluj-Napoca, dar, în acelaşi timp, a primit şi o veste proastă!

„Doamne, iartă-mă, nu vorbesc așa urât!”

„Ce pot să spun? Toată dezinformarea spusă de unii ‘domnule, e ales primar, iar în ziua următoare pleacă la Comitetul European al Regiunilor, pleacă la Bruxelles’: păi, bă fraierilor… Vă rog să mă scuzați, Doamne, iartă-mă, nu vorbesc așa urât!

Păi dacă n-am plecat europarlamentar, care e o funcție extrem de bine plătită, am să plec pe altceva ca funcționar?!”, a declarat Boc, conform sursei citate.

Primarul Clujului a continuat cu explicația. Insistând că nu va pleca la Bruxelles. „La Comitetul European al regiunilor, ca să reprezinți, trebuie să ai funcția de primar, în primul rând. Nu poți să mergi dacă nu ești primar. Dacă nu ești primar, nu exiști. Asta nu înțeleg unii. Ca să poți în continuare să conduci comisia COTER, a doua zi, trebuie să ai funcția de primar. Am spus asta de sute de mii de ori: nu plec!”, a mai afirmat Boc.

Mesaj după câștigarea alegerilor: „Am fost și voi rămâne primarul tuturor clujenilor”

Declarațiile făcute în contextul rezultatelor alegerilor de duminică, 9 iunie, vin la doar o zi după ce primarul din Cluj-Napoca a ales să le mulțumească celor care l-au votat.

„Mulțumesc, de asemenea, tuturor celor care nu m-au votat. Vreau să vă asigur că vocea dumneavoastră a fost ascultată și auzită”, le-a transmis Emil Boc.

„Dragi clujeni,

Vă mulțumesc că mi-ați acordat încredere, astfel încât să pot continua munca la Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care m-ați votat, care ați venit la vot indiferent de vreme.

Mulțumesc, de asemenea, tuturor celor care nu m-au votat. Vreau să vă asigur că vocea dumneavoastră a fost ascultată și auzită.

La Cluj, am reușit și vom reuși întotdeauna numai împreună. Am fost și voi rămâne

primarul tuturor clujenilor. Vă mulțumesc!”, a transmis luni, Emil Boc, prin intermediul unui mesaj scris pe Facebook. Postare însoțită și de un mesaj video, prin care edilul a ales să le mulțumească locuitorilor din Cluj, după ce a câștigat un nou mandat de primar.